Reklama

Reklama

Drtič

Trailer

Obsahy(1)

Ze života mu udělali peklo. Jeho šéf je netvor, jeho vlastní žena noční můrou a jeho nejlepší přítel se ukázal jako ten nejhorší. Vždycky držel jazyk za zuby, dodržoval zákony, společenská pravidla a dělal vše, co se od něj očekávalo. Ale jednoho rána se probudil a zjistil, že je bez tváře a bez identity. Nekonečně dlouhé roky souhlasného kývání jsou pryč. Stal se z něj anonymní, bezvýrazný fantóm odhodlaný nelítostně se pomstít všem lidem, kteří mu ublížili. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

George A. Romero mě už několikrát přesvědčil, že umí točit i něco jiného než jen filmy se zombíkama. Ne vždy však u diváků zaboduje a tenhle kousek je toho jasným důkazem. Mě osobně to však zas až tak hrozné nepřišlo. Děj se sice místy nehorázně vleče a nebýt nevěrné manželky a Stormareho, tak jsem asi v polovině usnul, ale hlavní hrdina dělal co mohl. Nebo respektivě na co herec Jason Flemyng má. Mezi moje oblíbené filmy však tenhle rozhodně patřit nebude. Drtič Peter Stormare však u mě zabodoval na plné čáře, stejně jako u holek které přefikl.... ()

chalp 

všechny recenze uživatele

Čo ja viem, celkom dobrý nápad o smoliarovi, ktorý stratil tvár nie len obrazne, ale aj doslova a aby ju získal spať musí sa pomstiť všetkým, ktorí s ním roky zametali, neverná manželka, zlodejský kamarát, fakt úchylný šef(značka Stromare :), nebyť toho lacného televízneho spracovania mohlo to zaváňať kultom, škoda. ()

Reklama

moviefan4 

všechny recenze uživatele

V skutku dobrý thriller ktorý sa dá pozerať. Bavil ma od začiatku až po koniec a ani chvilu som sa nenudil. Herecké obsadenie bolo super a nikdo mi to tu nekazil. Dej filmu bol dosť dobrý ale miestami aj slabý. Aj keď vo filme bolo vela nelogických scén sa to dalo pozerať. Až na zlý koniec bolo všetko fajn. Zaslúžené 3*. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Nedávno pozreté po rokoch. Film mal potenciál ale za mňa ho dosť premrhal. Herecký je to priemer. Príbeh je síce zaujímavý ale zle spracovaný. Charaktery postáv sú skoro žiadne. Je horor ktorý ani není horor. A ako thriller funguje slabo. Nech len nekritizujem poviem aj pár plusov. Maska bola zaujímavá, keďže predstavovala to ako ho vnímalo okolie. Jeden aspoň trochu dobrý výkon mal P. Stormare. Celkové hodnotenie za mňa je 40%. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Bruisera bych opravdu nemohl považovat za nějaký filmový majstrštyk, přesto si nemůžu pomoct, ale já se u tohoto snímku opravdu bavím. Pravda, nebavím se tak, abych přihodil čtvrtou hvězdičku, ale na lepší tři to stačí. Jason Flemyng tady byl výborný (to on je ale vlastně vždycky), Peter Stormare opět dokázal, že je pro postavy magorů jako stvořený, a ve výsledku jsem dostal takový béčkový Volný pád. 3*+ ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Kapela na počest snímku složila stejnojmennou píseň, kterou při koncertě můžeme také zaslechnout. (IDžOR)
  • První Romerův film, který nebyl natočen v okolí jeho rodného města Pittsburgu v Pensylvánii. (facojurka)
  • Ve finální scéně, kde v klubu probíhá živý koncert, si zahrála horor-punková skupina The Misfits. (IDžOR)

Reklama

Reklama