Reklama

Reklama

V Rhaenyřině a Daemonově nepřítomnosti se Rhaenys snaží uklidnit radu, zatímco Cole podniká výpravu do Korunních zemí. (Max)

Recenze (59)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda pokračovala v dejových líniách tých predošlých, aj tých nudných, aj zatiaľ nezmyselnej dejovej línií spytovania si svedomia Daemona, ktorý do bitky stále nevyrazil. Bitka bola fajn, kazili ju len draky, ktoré ako také povahu vykreslenú nemajú, ide len o bitku dvoch monštier. Dračie akcie mi nedávajú veľký zmysel, jedine len ten vizuálny. Máme tu dračích jazdcov, ktorí hovoria drakom akurát to, že majú útočiť a páliť oheň (rozhodne zaujímavejšie sú reálne bitky leteckých flotíl). Teda nevieme, ktorý z nich je najzručnejší, zatiaľ sme sa len dozvedeli, že veľkosť vyhráva a aj ten najväčší drak v dobrej tradícii predošlej série sa dokáže totálne schovať a tak prekvapiť menšieho, obratnejšieho draka. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Draci. Masakr. Zkáza. Dračí boj dechberoucí, ale mě samozřejmě baví i pletichy na obou stranách. Každopádně doposud asi nejepičtější část, kdy v detailech bylo možné vidět všechny ty hrůzy - a upálení je hnusná smrt, byť mnozí si ji asi ani nestihli uvědomit. Jen tajně doufám, že tím se úloha draků v rámci série nevyčerpala. ()

Reklama

PunisherEDNA 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No paní, zatím nejslabší díl celého seriálu, bitva byla absolutně tragická, není divu, když celý rozpočet spolykalo CGI draků. Aegon přežil, konečně nějaká “hlavní” postava zemřela. Jak jsem už říkal, předloha stojí za starou belu, sama o sobě je nudná a seriál nemůže být tím pádem zajímavější. Hodnocení: 2/5 ODPAD a to jen proto, že čím méně draků, tím více rozpočtu na pořádné bitvy a ne tyto ubohosti. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akce, na které sice seriál nestojí, ale kterou sakra potřeboval. Většinu času se sice dokážeme bez ní obejít, ale teď to vážně bodlo. Po celou tu dobu jsme budovali postavy a stavěli je na příslušná políčka na šachovnici a teď přišel ten mistrovský tah, kdy všechno zužitkujeme. Vidím tam malé neduhy především v první polovině epizody, ale vše odpouštím a za napínavý závěr dávám plný počet. ()

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alan Taylor, režisér velmi nepovedeného dílu Terminator genysis a taktéž několika pětihvězdičkových dílů GOT (např. díl Za zdí - pro mě jedna z best epizod vůbec), ale také několika dobrých epizod Sexu ve městě... nám dnes naservíroval další skvělou práci. Zatím jednoznačně nejlepší díl Rodu draka a jednu z nej dračích bitev obou seriálů. Tleskám. Jednoočko je ryzí ďábel a zároveň velkej sympoš - což je vzkutku vražedná kombinace  ha ha... ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama