Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupina teenagerů závislých na technologii se dostane do offline tábora. Společná turistika v lese bez přístupu k smartphonům však nekončí tak, jak to naplánovali organizátoři. Budou muset bojovat o skutečný život s něčím, co neviděli ani v nejtemnějších koutech internetu. Tváří v tvář smrtelnému nebezpečí číhajícímu v lese, objevují skutečné přátelství, lásku a oběti. Vyjdou z toho celí nebo v krvavých kouscích? (překlad: LIVINGDEAD) (dixx)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (167)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Skupina omladiny přijde na offline detox tábor uprostřed lesů bez internetu a elektroniky a jedna družina se vydá na třídenní túru. Netuší však, že nakráčí přímo do buransko-mutantního slasheru, který sice neoriginálně pošilhává po svých amerických vzorech (přímý odkaz na můj nejoblíbenější mord z Pátku třináctého, náznak hudebního motivu z Halloweenu). Tohle není nijak originální, na originalitu se ale v tomhle žánru nikdy moc nehrálo, tohle je o atmosféře, napětí a hře na efekt. A to díky sympatickému prostředí, překvapivě ne nesympatickým postavám, povedeným maskám a dobré hudbě, vcelku i funguje. Ale jo, mohlo by to být kratší, bylo by to působivější. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Sympatický horor o chlápkovi co vypadá jak něco z Pachu Krve a Toxického Mstitele (asi inspirace) co nahání v lese bandu teenagerů, kteří zde jsou v kempu bez moderních technologií. Mínus pouze za konec nemám rád nesmrtelné vrahy navíc tohle už není in jelikož to dávají skoro do každého hororu. Díky za titulky Livingdead. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Lesní slasher připomínající buranské horory v krásné polské krajině nepřekvapí, ale úplný propadák to není. Už vyřčené odkazy na Terminátora, Amerického vlkodlaka v Londýně, či nevyřčené na Vřískot a hororová klišé vůbec napoví, že jde tak trochu o nadsázku. Omladina odloží své mobily, notebooky, laptopy a další komunikační přístroje a vrhne se do náruče přírody, aby na závislost spojenou s technologiemi zapomněla. Nu, někteří zapomenou, někteří to ani nestihnou. Ve sklepení domku na samotě se brousí sekyry, mačety a nože, aby se zásoby masa nezmenšovaly. A dva mutanti se činí, tudíž dojde i na střeva ven. Nebudu film vychvalovat jen proto, že ho natočili Poláci, páč Poláci stejně jako Češi nebo Slováci v minulosti mnohokrát ukázali, že filmy točit umí. Slušná oddechovka, které by slušelo zkrácení, aby divákovi během projekce občas nepadla hlava. Jinak až na pár scének, kromě střev, není gore zas až tak brutální. Ano, oštěp je fajn, ale mohlo toho být více. Stejně tak i sex je cudný až hanba, ale v době internetu to nevadí (nebo právě proto vadí?). A zajímal mě ten kněz, co si na oběť nachystal....hmmm....tož alespoň dostal rozhřešení. Kdo má tenhle žánr nakoukaný, asi příliš spokojený nebude. Já ale vždy zvedám hodnocení za přírodu a lesy, což jsem udělal i tentokrát. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Při sledování polského snímku „Dnes v noci v lese nikdo nespí“ jsem měl pocit, že jsem si pustil nějaký starší americký slasher. Není to nic jiného než kopie amerických filmů – úvod s partou, která někam jede, pak se baví, nechybí ani sex, a nakonec se to celé zvrtne. Není zde jediný moment překvapení. Přiznám se, nechci sledovat filmy, které jsem už viděl, jen trochu v jiné podobě. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ten nepodarený efekt letiacej hlavy figuríny budem brať s rezervou, predsa len, sú to Poliaci, a tí majú zmysel pre humor. Ono to bolo celé tak roztomilo debilné a naivné, že sa mi to páčilo - sympatické postavy, srandovní 200-kiloví mutantíci a gore v pohode. Navyše, hororíky príbuzné Wrong Turn sa už často nevidia. Aj keď film veľa inteligencie nepobral, dokáže pobaviť a spríjemniť večer. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Film byl předběžně promítán filmovým kritikům, od kterých získal většinou pozitivní reakce. (Delock)

Reklama

Reklama