Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adrian Lyne natočil Flashdance, Osudovou přitažlivost nebo Lolitu, naposledy ale stál za kamerou v roce 2002 u erotického thrilleru Nevěrná. Teď se po letech vrací a bude na place šéfovat Benu AffleckoviAně de Armas. Ti dva si zahrají manželský pár, který má trošku podivnou dohodu. Aby nemuseli své neshody řešit rozvodem, je Vic ochotný tolerovat Melindě její aférky. Dokud nezačnou beze stopy mizet její milenci a on se nestane podezřelým z vraždy. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (121)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

hodně jsem se na deep water těšila. přečetla jsem si obsah knihy od patricie highsmith, podle které byl film natočen a očekávala thriller s psycho vrahem, napínavým vyšetřováním a nějakými zajímavými vraždičkami. mé očekávání se nicméně nevyplnilo. sice se z někoho stal sériový vrah (připomínal nudnější verzi joe goldberga), ale jeho potenciál nijak nevyužili - chyběla psychologie, konec byl rychlý a holčička byla roztomilá, avšak rodinná komedie to nebyla, takže proč tam tu potitulkovou scénu dávali??? prostě mohli udělat mnohem víc. i tak dávám vyšší hodnocení. !!!spoiler!!! když “badguy” vyhraje, jsem spoko :) || ❝𝐖𝐡𝐲 𝐚𝐫𝐞 𝐲𝐨𝐮 𝐭𝐡𝐞 𝐨𝐧𝐥𝐲 𝐦𝐚𝐧 𝐰𝐡𝐨 𝐰𝐚𝐧𝐭𝐬 𝐭𝐨 𝐬𝐭𝐚𝐲 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐦𝐞?❞ 🐌✩‧₊˚ ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5,5/10). Hlavním důvodem, proč jsem se na tento film podíval se podle mě shodoval s většinou lidí. Ana de Armas v erotickém thrilleru společně s jejím - teď už bývalým přítelem Benem Affleckem. To zní zajímavě a moc takových filmů tady v dohledné době nebylo. Navíc Ana patří k tomu nejkrásnějšímu, co může momentálně Hollywood nabídnout. Očekávání byla veliká a doufal jsem ve žhavou podívanou. To se bohužel nekonalo. Dostal jsem docela sterilní podívanou, které mělo pramálo intimních scén nad kterými bych slintal. Protože přesně tohle jsem od toho chtěl. Zápletka byla taktéž jednoduchá, takže bylo velmi jednoduché ji prokouknut. Co se mi ovšem líbilo, tak byl herecký výkon Any de Armas, která byla na jednu stranu totálně k sežrání a na straně druhé totálně na facku. Zachytila věruhodně toxicitu ve vztahu s dokázala vyvolat v divákovi nepříjemný pocit. Na jedné straně Ben Affleck - její protiklad, zase zahrál milujícího manžela, tak trochu flegmatika, ale s temným tajemstvím, které dával postupně najevo. V konečném důsledku se rozhodně jedná o zklamání. Očekával jsem od toho více dravosti a vášně. Na stranu druhou mě film nenudil. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem doufal, že to bude lepší, zábavnější a bude to více připomínat erotický thriller ve stylu Základního instinktu. Ve výsledku je tady Ben Affleck za podpantofláka a jeho filmová manželka Anička de Armas ho tam skoro celou dobu ponižuje a provokuje. Affleck tam vypadá, že by si nejradši dal par piv (což nemohl protože se lečí ze závislosti na alkoholu) a zapomněl, proč tu roli vzal. Pár scén se povedlo a dokáží prodat erotické napětí a smyslnost herečky, přesto ve výsledku tam toho moc není. Není to ve výsledku špatný film, ale ty dvě hodiny času jde strávit mnohem lépe. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

přesně takovéhle "thrillery" vznikaly na přelomu osmdesátek a devadesátek a většinou mířily rovnou na VHS/DVD potažmo přímo do televize.Pravdou je,že jsem u Deep Water vyloženě netrpěl, nicméně to není zásluha scénáře ani režiséra (Adrian Lyne překvapivě po dvaceti letech vylezl odkudsi), ale hlavně dvojice Affleck a Ana De Armas. Té není nikdy dost a když se tu navíc objeví nahá je to příjemný bonus. Jinak ovšem Deep Water zas tak moc nefunguje v žádném směru.Napínavé to moc není, na psychologii postav se tu taky moc nedá a závěrečná pointa je taková meh. Další Gone Girl se tak nekoná...40% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Ad absurdum dotažená hříčka na téma „když si starý, slizký, leklý a řádně prkenný submisivně masochistický deviant vezme labilní, pošahanou kurvičku s motorovým pekáčem a i všem okolo solidně jebe“. Ona bezskrupulózně ojede všechno, co jí pípne na radaru, on drhne z té ostudy slastně parohama o futro a časem začne zabíjet nudu. Parádně iritující Armádní Anička hraje tak, že jeden při pohledu na ni imrvére bytostně touží … omlátit jí místo toho ňoumy držku o kachličky, ochrnutý jeliman jako obvykle dvě hodiny staticky trne, předvádí dokonalý obličejový rigor mortis, přičemž za daných kástingových okolností by Anče k výkonu v pohodě stačila libovolná umělohmotná figurína s pastelkama namalovaným xichtem a nápisem Aflek na čele, aniž by to jakkoliv zkazilo dojem z filmu. Každopádně je ta kapku vysoká, tudíž ne příliš reálná, koncentrace střípků všemožných patologických vztahů do dvou hodin jediného filmu prvoplánově solidní a svižnou zábavou, a všichni ti masturbanti, co si to pouštěli s ocasem v progelované ruce, nebo „müslitelé“, kteří očekávali od chlápka, co si postavil kariéru na tom, jak Míša Rúrka rádoby gastroeroticky kydá na Basindžerku obsah své ledničky, nějaké to „hluboké antické drama“ o svištivých bukvolidech, jsou evidentně zklamáni a hystericky tu tomu kurví rejtyng. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

Související novinky

Erotický film s Affleckem a Armas má problémy

Erotický film s Affleckem a Armas má problémy

11.12.2021

Erotický thriller Deep Water režiséra Adriana Lynea (Lolita, Jakubův žebřík) studia 20th Century Studios měl mít původně premiéru už v listopadu roku 2020. Jenže pak přišla pandemie, a snímek tak… (více)

Black Widow a Cruella míří na Disney+

Black Widow a Cruella míří na Disney+

24.03.2021

Špatné zprávy pro kina, dobré zprávy pro nedočkavé diváky. Studio Disney čerstvě oznámilo, že vedle tradiční premiéry v kinech dorazí snímky Cruella a Black Widow rovněž ve stejný den i na… (více)

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (více)

Reklama

Reklama