Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Laura a Massimo se vrací na scénu v ještě lepší formě. Situaci ale milencům komplikují Massimova rodina a záhadný muž, který se uchází o Lauru. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

jak to jen...jednička byla špatná, ale oproti druhému dílu to byl výpravný film plný zajímavého děje. Dvojka totiž nemá vůbec nic. Začínáme svatbou hlavních "hrdinů", načež následuje cca hodina ve které se dvě třetiny času souloží a jedna erotická scéna stíhá druhou. V tomhle případě bych neměl nic proti za předpokladu kdyby bylo na co koukat.Jenže ono není.Nesympatický Rumun je ještě víc nesympatický a hlavní hrdinka (jejíž jméno sem úspěšně zapomněl) je sice hezká, ovšem její sexuální scény mají prakticky nulový masturbační potenciál a kdybych koukal hodinu na porno, dalo by my to víc jak po stránce erotiky, tak i po té dějové.Pak ale přijde zvrat kdy "Ona" nachytá Rumuna s jinou, okamžitě ho opustí a uteče se zahradníkem (se kterým má sex jen jednou - nebo se jí možná zdál).Načež přichází další velký mindblowing zvrat, kdy je nám odhaleno - pozor veliký spoiler - že Rumun má zlé dvojče a celé to byl jen "promyšlený" kompot dvojčete a bývalé Rumunovi přítelkyně...asi.Anyway. Druhá hodina filmu nenabízí vůbec nic (už se ani nesouloží) a libovolná mexická telenovela je oproti tomuto dni high quality TV. To úplně nejhorší pak přijde v úplném závěru, protože díky tomu jak vše dopadlo ve mě začalo klíčit podezření, že v tom tvůrci chtějí pokračovat a dříve nebo později přijde i třetí díl. Až přijde tak mě asi i tentokrát přemůže zvědavost už jen proto abych zjistil jestli se tohle celé dá posunout ještě níž a abych třeba pochopil - nebo mi někdo vysvětlil - co přesně že by se ženám na tomhle mělo líbit...5% ()

Streeper odpad!

všechny recenze uživatele

První film byl alespoň nějak zajímavý, hlavně dobře zpracovaný, co se erotických scén týká, tohle je strašný. Ať už jako příběh nebo zpracování erotických scén. Většinou mi to přišlo, že se divám na opravdu dlouhý erotický hudební vidoeklip. Všechno, co bylo na jedničce jakž takž koukatelný tady úplně zazdili a za mě to bylo naprosto zbytečných 110 minut, které jsem tomu věnovala. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Pokračování polské erotické hitovky Netflixu je nepřekvapující - něco, co je jako jen zfilmovaná lyrická změť sexuálních fantazií nějaké Polky, která o tom napsala romám , který nemá hlavu ani patu.  Od první do poslední minuty sex, ikdyž paradoxně tam není ani moc nahoty, ale vystajlovaný sexualizovaný životní styl horních deseti včetně sexy aut, vil a slunečních brýlí. Nedivím se, že tomu tady sázejí odpad, ale pro mne to je geniální bejkárna, protože, aby tomu všichni dali ostentativně odpad, tak to zkoukli od začátku do konce. Já těmhle filmům budu dávat odpad, až tady natočíme aspoň první český erotický film, který má hlavu a patu ( ... fuj teď jsem si vzpoměl na Bouru v žánrovém omylu Playgirls ) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

To čo postrácala prvá časť, čiastočne obsahuje tá druhá. (Pomerne veľkým nedostatkom je nedostatočné spracovanie, vyhodnotenie a interpretácia udalostí, ktorými skončila prvá časť.) Emocionálne (nemyslím na sex) sa jedná o malý krok dopredu, ale z hľadiska scenáru a vedenia príbehu to opäť zápasí s veľkými nedostatkami. P.S.: Vášnivé scény však (opäť) nemajú chybu. Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

První hodinu jsem si říkal, že ten film snad nemá vůbec žádný scénář! Divák opravdu celou hodinu sleduje jenom sled erotických scén, které jsou navíc často prostříhávány, takže si je vůbec neužije, a děj filmu, nějaká hlavní dějová linie, zde úplně chybí. To jsem snad ještě u žádného filmu nezažil. Až po hodině se konečně začne něco dít, kdy Laura odjede se Španělem, a tak alespoň tato krátká část je trochu zajímavá. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa vo Varšave a na viacerých miestach v Taliansku. (MikaelSVK)
  • Pláž, na kterou vezme Nacho (Simone Susinna) Lauru (Anna-Maria Sieklucka), je Cala Luna na východě Sardinie. Když říká, že se tam dá dostat jen po moři, nemá úplně pravdu. Na pláž vede stará turistická stezka. Dá se projít jen v obdobích sucha a cesta trvá asi 6 hodin. (Ficik)
  • Záběry s Lamborghini Urus byly točeny u města Cala Gonone. (Ficik)

Reklama

Reklama