Reklama

Reklama

Jaké tajemství skrývá nová posila bezpečnostní firmy? Kdo je vlastně tajemný H. a jakou má minulost? Tohle bude pro Los Angeles dlouhá noc... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (752)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Na filmy tohoto typu je Ritchie vážně machr. Jedná se o skvěle propracovaný akční drama, kdy Jason Statham bezchybně ztvárňuje záhadného a neustále zamračeného hlídače ve společnosti na převoz peněz. Klady tohoto díla drtivě převažují zápory a tak nemám téměř na co bych si mohl stěžovat. Styl vyprávění lehce připomíná Úhel Pohledu, avšak z důvodu jisté předvídatelnosti bych zápletce udělil pouze čtyři hěvzdy. Naopak vše ostatní bylo pětihvězdičkové (herecké výkony, kamera, humor, akce, hudba, atd..). Na závěr se ještě nemohu ubránit srovnání jednotlivých kapitol, kdy bych nejlépe hodnotil asi tu první, kde dominuje Statham. Nicméně si dílo dokázalo udržet své tempo a konec nezklamal a vlastně dost potěšil. 81% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie točí už více než 20 let s přestávkama ty nejzajímavější gangsterky. Navíc se vrátil i Statham, jen mě se více líbili minulí Gentlemani. Nemůžu Rozhněvanému muži upřít snahu, ale malinko jsem měl s filmem problém. Zřejmě za něj může Zahler s nedávným Dragged Across Concrete. Zkrátka Gentlemani byli každým coulem jasná Ričíovka. O Rozhněvaném muži tohle tvrdit nemůžu. Špatný to ale rozhodně nebylo. A je velká šance, že s další projekcí půjde mé hodnocení na maximum. 80% ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Není to obvyklá Ričovinka a ani počet obětí jako vždy koženého Jasoně zdaleka nedosahuje jeho běžného standardu! Gej je tentokrát těžce seriózní, jeho hyperaktivní kadence střihače s LMD je ta tam, a přikokotal si to s Jasoňovým hněvem, vcelku banálním, ovšem scénograficky, hudebně i režijně velkolepým spíše dramatem o tom, že típnout antikoncepční selhání kompulzivně zádumčivému superšpiónovi s ochrnutou držkou nemusí být vždycky až tak dobrý nápad. Atmosférou i stylem to hodně připomíná časy, kdy de Nirovic Bobíkovi bývalo Horko, takže rozhodně nic proti. Taxe toho, vole, drž a s dalším Aladínem jdi do pitchie! ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie se s Gentlemany vrátil do svých domovských vod, chytil tak trochu druhou mízu a ukázal, že na ty filmové pecky stále má. A s Rozhněvaným mužem dokazuje, že v tom i hodlá pokračovat. Je to stylová kriminální podívaná, která si bere premisu ze 17 let starého (a nedoceněného) francouzského snímku Le Convoyeur a roubuje na něj více úhlů pohledu, o dost víc akce a přímo atomovou dávku testosteronu, to vše za doprovodu melodického a temného hudebního doprovodu. Dlouho mě u nového filmu nezaujal hudební motiv jako zde. Být to celé o něco méně předvídatelné, byl bych více spokojen, přesto palec nahoru. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrná akční kriminálka, kterou nahoru nevytáhne ani chladný a nemluvící Statham. Jindy mi retrospektivy a postupné skládání mozaiky nevadí, tentokrát mi to však přišlo jaksi kostrbaté a bez většího napětí. Odhlédnu od faktu, že kladné postavy (a hlavně sympatické) chybí, zaměstnanci firmy jsou paka, co se vás nejprve snaží ponížit, ale potom vám tleskají, a pátrání po vrahovi je nepochopitelně dlouhé. A pak samotný konec z říše fantazie, kdy takhle se tam zjevit by snad zvládnul jen Superman. Když vyřizování účtu, pak raději J. Wicka. Nikdo byl mnohonásobně lepší, než tenhle sterilní počin.... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (24)

  • Vyzvánění, které má H (Jason Statham), je „Jízda Valkýr“ od Richarda Wagnera z třetího dějství opery „Valkýra“ („Die Walküre“) ze série oper „Prsten Nibelungův“ („Der Ring des Nibelungen“). (Maulincio)
  • Při druhé loupeži používá H (Jason Statham) pistoli Glock 17. V závěru filmu má H pistoli Beretta 92FS. Při třetí loupeži mají lupiči samopaly Heckler & Koch MP7A1. Jan (Scott Eastwood) má při přepadení útočnou pušku M4A1 se supresorem, holografickými mířidly EOTech a předpažbím od Magpul MOE. (Maulincio)

Související novinky

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Ritchie válečnou novinku pořizuje Amazon

Ritchie válečnou novinku pořizuje Amazon

13.01.2022

Guy Ritchie v posledních letech sype filmy jako nikdo jiný. A navíc velmi dobré! Po skvělém Rozhněvaném muži a výborných Gentlemanech se od něj už v březnu letošního roku dočkáme Operace Fortune, na… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Reklama

Reklama