Reklama

Reklama

Jaké tajemství skrývá nová posila bezpečnostní firmy? Kdo je vlastně tajemný H. a jakou má minulost? Tohle bude pro Los Angeles dlouhá noc... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (754)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že Ritchie kolem padesátky na krku konečně filmařsky dospívá a natočil relativně umírněnou, zemitou a přímočarou heist/inside job gangsterku, která je nohama na zemi, pořád dost cool a pochopitelně bez absence typického ostrého humoru. Statham bez kopanců - to už je sám o sobě div, který ale překvapivě dobře funguje a i akce celkově je ucházející. Sice to občas vypadá, jako kdyby Michael Mann remakoval Heat s jointem v hubě, popíjejíc irskou whiskey, ale OK, když se to nebere příliš vážně a s přihlédnutím k tomu, že je to vlastně velmi slušně natočené béčko bez větších ambicí, je to v pohodě. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V první třetině jsem měl problém s tím, že se mi postavy co do chování zdály podivně vymknuté z reality, ale jakmile vyprávění přepne do dalších úhlů pohledu, nějak to do sebe zapadne. Rozhněvaný muž je filmem chlapáckým, studeným, bez štipky humoru. Kdybych nevěděl, kdo to točil, mnohem spíš bych si tipnul, že sleduju novinku S. Craiga Zahlera než Guye Ritchieho. Na nové filmy s Jasonem Stathemem se obyčejně fakt netěším, a ani od tohoto jsem nečekal v podstatě nic, ale nakonec pro mě zatím překvapivě nejlepší letošní akčňák. V závěru v depu jsem si vzpomněl i na Carpenterovo Přepadení 13. okrsku, což je nejlepší možná vizitka. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Asi nejslabsi Ritchieho film, tohle me fakt zklamalo. Necekejte zadnou cernou komedii, zadnej chytrej pribeh ani super cool zabery a hlasky, tohle je proste drsnej thriller, kde se toho moc nenamluvi, postavy jsou jen tak nacrtnuty aby se nereklo, pribeh je predvidatelnej a dal by se shrnout asi tak do dvou vet a jsou tu asi tak dve akce, takze ani Statham nedostane prostor neco poradne predvest. Furt je to sice Ritchie, takze natoceny je to naprosto sebejiste a herecka sestava je lahudkova a kdyby tohle natocil nejakej prumernejsi reziser, muze si gratulovat, jaky to ma skvely becko, jenze od Ritchieho proste cekam vic. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie točí už více než 20 let s přestávkama ty nejzajímavější gangsterky. Navíc se vrátil i Statham, jen mě se více líbili minulí Gentlemani. Nemůžu Rozhněvanému muži upřít snahu, ale malinko jsem měl s filmem problém. Zřejmě za něj může Zahler s nedávným Dragged Across Concrete. Zkrátka Gentlemani byli každým coulem jasná Ričíovka. O Rozhněvaném muži tohle tvrdit nemůžu. Špatný to ale rozhodně nebylo. A je velká šance, že s další projekcí půjde mé hodnocení na maximum. 80% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Novinka s Jasonom Stathamom je vskutku pozoruhodnou snímkou z niekoľkých dôvodov. Keďže ho režíroval Guy Ritchie, mohli by ste čakať, že v ňom bude popri slušnej akcii aj dostatok humoru. Tak tomu však v tomto prípade nie je. Rozhnevaný muž je veľmi vážnym akčným thrillerom, ktorý v podstate žiadny humor nemá, možno iba v prípadoch, keď Jason Statham buď niekoho odbije hláškou alebo efektívne porazí nejakého protivníka. Rozhnevaný muž sa mohol veľmi ľahko stať úplne bežným a štandardným akčným thrillerom, ktorý nie je vyložene nabitý akciou. Avšak akcia, aj keď je slušná, nie je tým najvýraznejším aspektom filmu. Je to práve onen nelineárny spôsob rozprávania, ktorý z neho robí oveľa zaujímavejší zážitok, pretože nám je zápletka odhaľovaná postupne a z rôznych uhlov pohľadu, čo si získa divákovu pozornosť po väčšinu stopáže. (25.11.2021) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (24)

  • Když na konci filmu postava H (Jason Statham) nastupuje do auta, můžeme si všimnout poznávací značky začínající číslem 211. Policejní kód pod stejným číslem označuje ozbrojenou loupež. (Chekman)
  • Motorka objevující se v Janově bytě je Harley Davidson Livewire, první elektrická motorka od tohoto výrobce. (NiWi)
  • Vyzvánění, které má H (Jason Statham), je „Jízda Valkýr“ od Richarda Wagnera z třetího dějství opery „Valkýra“ („Die Walküre“) ze série oper „Prsten Nibelungův“ („Der Ring des Nibelungen“). (Maulincio)

Související novinky

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Ritchie válečnou novinku pořizuje Amazon

Ritchie válečnou novinku pořizuje Amazon

13.01.2022

Guy Ritchie v posledních letech sype filmy jako nikdo jiný. A navíc velmi dobré! Po skvělém Rozhněvaném muži a výborných Gentlemanech se od něj už v březnu letošního roku dočkáme Operace Fortune, na… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Reklama

Reklama