Reklama

Reklama

VOD (1)

Soudem jmenovaná zákonná zástupkyně podvádí svoje klienty, a místo aby o ně pečovala, získává nad nimi absolutní moc. Její nejnovější oběť má ale v rukávu nečekané eso. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (593)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jako v bavlce ponúkne zaujímavý príbeh, o tom ako okrádať starších, zmocniť sa ich majetku a poslať ich do domova dôchodcov alebo, ak to nezaberie, aj na psychiatriu. Nie je to síce nič strhujúce, ale dokáže to zaujať nielen príbehom, ale aj postavami, či v dialógoch zaujímavými a prefíkanými protiargumentami. Herecké obsadenie je dosť dobré, Peter Dinklage super, no tento krát ho zatienila mrcha Rosamund Pike, ktorá už skúsenosti s podobným nesympatickým prístupom už má (Gone Girl). 70% - 3* ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Nápaditý námět, sympaticky cynický přístup a skvělé schéma. A pak taky zklamání. S tak silným filmovým konceptem a našlapanou hlavní hrdinkou je naprostá škoda, že se tvůrce rozhodl do snímku vložit záporáky hodné animovaných grotesek Looney Tunes a zcela rezignovat na jakákoliv odvážná rozhodnutí. Navíc je to jeden z těch filmů, jehož finální dějství se odehrává jen podle toho, co se scenáristovi zrovna hodí do krámu. Bylo to slušné, ale mohlo to být daleko jinde. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dost nevyrovnaný snímek. Druhá polovina je úplně jiná jak první. Rosamund Pike tu hraje silnou nezávislou ženu, která si postavila byznys na okrádání starých lidí. Díky svému propracovanému systému je zbavuje svéprávnosti, umisťuje do starobinců a následně čerpá jejich peníze. Systém funguje skvěle, dokud nenarazí na špatnou stařenku. Ta je totiž napojena na ruskou mafii a ta si tohle nenechá líbit. Peter Dinklage tu má docela vtipnou roli v podobě ruského gangstera. To, co začne jako nevinné přetahování se o peníze se vyhrotí do obrovských rozměrů a začínají umírat lidé. Je tedy na naší hrdince, jestli si to nechá líbit nebo ne. Trochu mě naštval konec, protože mi tam moc nesedl. Film hezky pracuje s barvami, hudbou a dost tlačí na ženskou nezávislost. Rosamund si za svůj výkon Glób určitě zaslouží. "Jsem lvice." ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo mi tu výraznejšie vadilo, boli nesympatie k hlavnej hrdinke a jej charakteru, no ale zase na druhú stranu, veď to bola pointa filmu. Skôr vadilo rozuzlenie a to, ako si dokázala poradiť s ruskou mafiou, čo sa mi zdalo dosť pritiahnuté za uši. Ako príbeh však pobavilo aj napriek tomu. A Petr Dinklage.... skrátka super pánko. Na slabší nadpriemer akurát. 70/100 ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Po Fincherově geniálním opusu už snad nemůže být nikdo lepší sociopatickou bestií, než Rosamund Pike. Ve chvíli, kdy jsem zjistil, že tu konečně mám k vidění souboj zlo vs. zlo, byla moje zvědavost značně umocněna, načež zákonitě musela přijít ledová sprcha v druhé polovině, která poslala těžce promarněný potenciál do béčkových hoven. Co se zpočátku jeví jako protřelý fight, v němž se hlavní "hrdinka" snaží téměř legálně přechytračit soupeře, zatímco druhá strana je schopná všeho, se vzápětí zvrhne v překombinovanou hru na kočku a myš s tradičními kiksy. Je to velká škoda, ovšem i tak I Care a Lot svižně odsýpá, nezklame samotným závěrem i lesbickým duem, které se přece jen mohlo více oddat hrátkám, jako tomu bylo v tomto případě :-) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (10)

  • Minimálne v dvoch prípadoch je niekto zasiahnutý paralyzérom a iná osoba sa ho dotkne bez toho, aby dostala aj ona elektrický šok. (megajalec)
  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v hlavnom meste Boston. (MikaelSVK)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (více)

Byly uděleny Zlaté glóby

Byly uděleny Zlaté glóby

01.03.2021

V noci z neděle na pondělí proběhl 78. ročník udílení cen Zlatý glóbus a celý ceremoniál se z důvodu pandemie odehrával ve velmi úsporném duchu s minimem přítomných diváků a ze dvou lokací najednou.… (více)

Reklama

Reklama