Reklama

Reklama

Ztracení chlapci

  • Česko Ztracení hoši (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sam a jeho starší bratr Michael jsou ryze američtí mladíci s ryze americkými zájmy. Poté, co se společně s matkou přestěhují do poklidného městečka Santa Carla v Kalifornii, se však věci začínají překvapivě měnit. Michael poslední dobou přestává být sám sebou. A jeho matce se nebude líbit, v co se mění. Film Ztracení chlapci obléká do nového kabátu tradici upírských hororů. Je zručně namíchanou směsicí hrůzy, která rozbuší srdce diváků, smíchu, při kterém praskají jejich bránice, a rockové hudby, která nenechá jediný sval na těle v klidu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

„Můj vlastní brácha je zkurvenej upír! Počkej, až to zjistí máma!“ I když to není na stejné kvalitativní úrovni jako Fright Night, nostalgie pracuje víc než dost. Klasický "teen horror" pro děti a o dětech, které se musí postavit proti bandě upírů, nezapře svůj původ z druhé dekády 80. let. Za takřka rodinnou zábavu může nejen jméno Richarda Donnera na postu produkce, ale především vtipný scénář a obsazení tehdy už profláklé dvojice Haim - Feldman (mnozí si vzpomenou například na příbuzný Monster Squad). No a uzavírají to nesmrtelné dobové hity v čele s Walk This Way. Jak vidno, na brutalitu může divák rovnou zapomenout, ale akce a masky v závěrečné půlhodince to dokážou aspoň trochu vynahradit. Za mě teda spokojenost. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Film není z daleka perfektní, ale skvělý je určitě. V 80. letech měl každý strach experimentovat, jen Joel vyložil karty na stůl. 97 minut, kterých uteče jako voda. Děj, který místy graduje, místy se člověk zasměje i ty scény v závěrečném masakru jsou skvělé. Neberme v potaz klasickou upíří vykrádačku, ve kterém jistojistě dobro zvítězí a vždy se objeví nějaký ten zádrhel. Film berme jako pohodovou odpolední hororovou mlátičku, se skvělými hereckými výkony. Kiefer, Jason,Corey,..... ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Ztracení hoši jsou asi to nejzábavnější, co jsem s upíří tématikou viděl, nemám podobně laděné filmy rád, a tak jsem k tomuto přistupoval s jistým odstupem. Osmdesátkový feeling, řada herců i neherců (i rádobyherců), hudba ve stylu starých disko hitů, celá řada nezapomenutelných hlášek, "strašidelné" scény pravidelně se střídající s těmi humornými.. musím říci, že se mi to nakonec docela líbilo. Žádné klišé, a když už, tak následující scénou zahrabané pod koberec, svižný děj a rychlé velkolepé finále. Asi si to už nikdy nepustím, ale zhlédnutí nelituju. Alespoň teď vím, že když si přečtu televizní program, nepotřebuji televizi :P ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Nečakajte ani horor a ani thriller, tak možno maximálne kratučké záblesky komédie. Podľa mojho názoru sa jedná o rodinný film, ktorý uspokojí maximálne deti, alebo nenáročnejších jedincov. Naviac ma neskutočne rozčuľovalo, že niektoré songy boli nahradené trápnymi cover verziami, samozrejme o dosť horšími, ako originály. Veľké sklamanie! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Čím více jsou nezajímaví upíři na motorkách, tím více je zajímavé mladistvé protiupíří komando. Mladšího bráchu jsem si přibývajícíma minutama jednoznačně oblíbil, stejně jako ty dva experty. Jejich scény mě neskutečně bavily. "Ty jsi upír! Můj vlastní bratr je posranej upír. Počkej, až to zjistí máma!" První polovina slabá. Ale přidám nahoru. 70% a docela se bojím chystaného remaku. Tenhle film ho totiž vůbec nepotřeboval. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (29)

  • Film bol natočený za 3 týždne. (beso74)
  • Meno "Michael" vo filme odznie 118 krát. (beso74)
  • Prvý film, v ktorom sa stretla dvojica hercov s krstným menom Corey -  Corey Haim (Sam) a Corey Feldman (Edgar Frog). Práve to odštartovalo populárny trend zvaný The Two Coreys. Obaja herci sa následne objavili bok po boku v množstve tínedžerských filmov. (beso74)

Související novinky

Remake Ztracených chlapců nabírá obsazení

Remake Ztracených chlapců nabírá obsazení

19.09.2021

Filmový remake upíří klasiky Ztracení chlapci z roku 1987 nabírá obsazení. V novém snímku od studia Warner Bros. si tak v hlavních rolích zahrají Noah Jupe (Tiché místo) a Jaeden Martell (Na nože). V… (více)

Pekelná a prokletá pokračování

Pekelná a prokletá pokračování

05.02.2007

Většina lidí, která tvrdí, že americký film je v krizi, svou tezi argumentují výčtem všemožných adaptací, předělávek a pokračování. Aby měli takoví jedinci na co nadávat a čím argumentovat i v… (více)

Reklama

Reklama