Reklama

Reklama

Beznaděj

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Na osamělé nevadské dálnici zastaví vůz manželů Jacksonových policejní automobil. Sedí v něm Collie Entragian, mohutný policista z malého městečka Beznaděj. Místo formální kontroly dokladů ovšem Petera a Mary odveze do městského vězení, kde je již zavřena i rodina Carverových, stárnoucí spisovatel Johnny Marinville a zvěrolékař Tom Billingsley. Collie se dle jeho slov zbláznil a vyvraždil celou pouštní osadu. Dokáží jeho příští oběti přežít a s pomocí věřícího hocha Davida Carvera porazit zlo zmítané Beznadějí? DESPERATION (Beznaděj) je filmovým zpracováním stejnojmenného románu Stephena Kinga z roku 1996. (Goodlooker)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Nevím jak všem ostatním zde, ale mě se film docela zamlouval i když to žádné veledílo není, tak k zahození to také není. Většinou po celou stopáž filmu je velice dobrá atmosféra a parádní Ron Perlman, který se na roli šerifa parádně hodil. Bohužel King to tak samozřejmě napsal a hodil tam i tu víru, kterou si nějak tak mohl odpustit, protože se do toho příběhu moc nehodí, ale i přes to docela spokojenost. 60% ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Slavme Boha! Bůh je největší, óóóó náš Pán, velebme Boha! Tohle asi zní denně v uších buď rejžovi nebo Kingovi (nebo oběma)..... Tak do půlky to vypadalo nadějně, ale od chvíle, kdy začalo to děcko házet pobožné "moudra" a pořád se modlit, šlo všechno do kopru. Divím se, že Svědci Jehovovi s sebou nenosí při svých výpravách dvd s touhle až okatou agitkou. Chtěl jsem dát aspoň jednu hvězdu za masky a první polovinu, ale pak jsem si uvědomil, že není třeba. Bůh je přece všemocný a dostane ten film do top 10. ()

Reklama

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Přjemná Kingovka s hodně dobrou atmo. Perlman je perfektní - jeho sadistickej šerif (víc neřeknu) nemá chybu. Prostředí "vylidněnýho" města taky dost přidává, k tomu máme několik dobrejch charakterů a pár nečekanejch scén (třeba když jdou poprvé okolo mrtvý holčičky pod schodama). Možná by neuškodila kratší stopáž, ale i tak film uteče fakt svižně. 70% ()

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Prijde mi ,ze se jednalo o dva uplne jinym zpusobem tocene filmy.Prvni pulka mne dost brala, druhou jsem doslova prokoukal k titulkam.Dovoluji si rypnout si do tvurcu s jednim okamzikem filmu, ktery byl mimo scenar a doslo k nemu pouze a jenom myslim si neduslednosti tvurcu.Jedna se o scenu z vezeni a o manzelku Jacksona, ktery byl nekolik minut predtim zabit.Cely cas ma manzelka vlasy scesane k hlave rekneme do drdolu a to az do sveho zavreni v cele, i potom jsou na ni dva zabery jak mlcenlive sedi a sleduje celou situaci ve vezeni stale s vlasy v tomto ucesu.Prichazi strih ,ktery nas prinasi mimo vezeni zpet na dalnici,avsak pri opetovnem zaberu zpet do vezeni asi po 15 .minutach a pri zaberu na manzelku,spravne vdovu ji vsak nachazime s vlasy rozpustenymi, ktere uz k prekvapeni vydrzi beze zmeny az do konce.Prislo mi to silne lajdacke a neprofesionalni. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Předlohu neznám, ale dovedu si představit, že z Kingova pera bude tenhle příběh víc než mrazivý. To se bohužel nedá říct o tomto televizním zpracování. První polovina, jíž dominovala perlmanova postava sice nijak výrazně nevyděsí a nebude napínat, ale díky Ronovi to má švih a jeho policista je odporný tak, jak má. Bohužel pak se film zasekne, na řadu přijdou religionistické řeči a veskrze se jen bezmyšlenkovitě plká. A nezachrání to ani pár scén s mrazivým náběhem. 30% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (7)

  • Již pátý film Micka Garrise podle knihy Stephena Kinga. (Rimer545)
  • Natáčelo se v americkém státě Arizona ve městech Bisbee a Tuscom. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno