Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Neúmyslné zabití uvrhne mladého muže do víru vražedných intrik. A zrovna když se mu podaří najít lásku a svobodu, strhne ho jediný telefonát zase zpátky. (Netflix)

Recenze (157)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá kriminální série, každý díl se věnuje jedné postavě a přiblíží ji divákovi, Oriol Paulo opět rozhodil filmové puzzle a ve finále do sebe všechno zapadlo přesně tak, jak mělo.. Herecký ansámbl mi byl nesmírně sympatický, všichni jsou ve svých rolích přesvědčiví a skvělí, Mario Casas a Aura Garrido tvoří moc pěkný pár, bylo snadné jim podlehnout a uvěřit, líbila se mi i zajímavá Alexandra Jiménez v roli houževnaté a neúplatné Loreny.. V příběhu lze najít vše - od napětí i násilí přes trpká odhalení až k lásce a odpuštění, bylo mi potěšením, stálo to za to vidět.. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Druhá časť bola úplne o niečom inom, ako prvá, aj s inými hercami, čiže som mala celý čas zdvihnuté obočie, takže mám asi aj zopár vrások naviac. Pekne sa však všetko spojilo, a každý diel uviedla nejaká postava svoj príbeh. Knihu som nečítala. Scenár bol výborný, aj keď miestami bola stopáž zbytočne natiahnutá. A ku koncu tiež trochu zbytočné motanice. Ale inak som celkom prekvapená myšlienkovou aj vizuálnou kvalitou. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Oriol Paulo? Asi sa mnohí pýtajú kto to je, ale u mňa už nejaký čas jeho meno svieti veľkými písmenami. Keď som pred rokmi videl jeho Tělo (2012) , strašne ma to bavilo. Neskôr som natrafil na zaujímavý príbeh a hrátky s časom  vo filme Záhadná bouře (2018) , ale až jeho zatiaľ najlepším filmom Contratiempo (2016) si naplno získal moju pozornosť a tešil som sa na jeho nový film. Že to bol nakoniec seriál je ešte lepšie, pretože minisériu  beriem ako dlhší film. Dopadlo to podľa očakávaní na výbornú, super zamotaný príbeh, mnohovrstvový s mnohými postavami, ktoré dostávajú slušný priestor. Zaujímavé zvraty i obsadenie, výborná atmosféra, občas správne temná. Režisér myslel na každý detail, no tesne pred záverom, keď sa zdalo, že to končí si v duchu vravím-"Ok, Paulo, ale na jednu vec si zabudol..." , no prešli iba 3 sekundy a zrazu sa dozvieme kto zabil drsného hajzlíka vo väzení. V tom momente som bol rozhodnutý pre plný počet . Určite odporúčam pozrieť. Jedno z naj prekvapení na Netflixe za poslednú dobu. A v tom momente sa Oriol Paulo ocitol v mojej top 10 naj režisérov. Teším sa s čím príde nabudúce. 100%. ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Svěží seriálový vítr ze Španěl, který v sobě tím nejlepším možným způsobem kombinuje již dávno viděné a odzkoušené (připomene se 8 MM, Temný případ, ale i klasické "detektivní schéma" jako od Agathy Christie). Je to plné zvratů, má to vychytralé postavy a u těch představovaček na začátku každého dílu jsem si chrochtal blahem. Konspirační linka plus osobní antipatie mezi jednotlivými postavami dodávají celému vyprávění parádní šťávu. Jedna z nejlepších TV minisérií, které za poslední dobu vznikly. Oriol Paulo je neskutečný talent, což předvedl již ve svých předchozích filmech a pro mě jakožto jeho velkého fanouška je tahle ucelená série splněným vlhkým snem. [85%] ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Je to určitě nadprůměr. Několik příběhových linek, které se průběžně spojují a zase odpojují, přičemž nikdy nevíte vše, a tak si stejně jako detektivové průběžně stavíte a zase demontujete různé hypotézy, kdo, co a proč udělal. Určitě to má napětí a dokáže to vtáhnout. Mám samozřejmě i výhrady, které ale seriálu berou jen jednu hvězdičku. ČÁST Z NICH JDE ASI VNIMAT JAKO SPOILER, TAKŽE POZOR!!!!! Ex kurvy jsou tu až nadpřirozeně chytré a elegantní, a mají skvělé zuby, a celá ta část s nimi je prekombinovaná. Druhá věc je konečné odhalení reality, které mne jednak napadlo už někdy v půlce a které je vlastně dost scenaristicky laciné. Tohle by nikdy nedělal, nedává to racionálně smysl, takhle sám sebe položit. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (3)

  • Krátko pred koncom epizódy si môžeme povšimnúť, ako Mateo (Mario Casas) sedí s deťmi v obývačke a spoločne pozerajú film. Konkrétne sa jedná o španielsku animovanú rozprávku z roku 2019, Klaus. (TomX2)
  • Ve 2. minutě, když Emma (Juana Acosta) tančí u tyče v nočním klubu, slyšíme v pozadí skladbu „Third Day of a Seven Day Binge“, která vyšla jako první singl z devátého studiového alba „The Pale Emperor“ od amerického zpěváka Marilyna Mansona v roce 2015. (Trajektt)

Reklama

Reklama