Reklama

Reklama

Shadowed

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Švédsko, 2020, 3 min

Obsahy(1)

Lotta Losten bude muset čelit nejen svému strachu, ale hlavně temným silám ukrytých ve stínech. (SOLOM.)

Recenze (17)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Zajímavý krátkometrážní horor, který dokáže znepokojit, až jsem si kladl celou dobu jednu otázku - " Šlo by z toho udělat celovečerák, jako z Lights Out?" - bylo by to určitě zajímavý. Každopádně povedený kousek, který mi na ty 3 minuty dokázal nahnat husinu. Takže nice. Jen tak dále Sandbergu, ty horory umíš. :) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Určite to má niečo do seba, ale v minulosti som určite videl aj údernejšie hororové kraťase. Ostatne, aj od tohto režiséra. ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Sandberg opět recykluje sebe samého. Jakožto zdejší hororový expert rozhodně tento zoufale neinovativní a neatmosferický kraťas nemohu doporučit k projekci a uděluji mu prachbídnou jednu hvězdu. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tak údajne prvý film, ktorý vznikol počas Corona karantény. Sandberg ho natočil u seba doma, s pani manželkou v hlavnej úlohe. A je to fajn. Už sa nemôžem dočkať kedy celá tá vec okolo komunistickej chrípky skončí, ja budem môcť odletieť niekam do G, obnovia natáčanie Stranger Thing 4, a Sandberg konečne natočí ďalší horor. Celovečerný. Nech dokáže, či je lepší jak Wan. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je pěkné když filmaři točí (točili) i během corona krize a navzdory všem zákazům a nařízením mohli divákům nabídnout nějakou tu podívanou (byť jen krátkometrážní tvorbou). David F. Sandberg se vyžívá v kouscích na podobné téma, ale prozatím to funguje, tak proč ne. I tento stínový teror v bytě měl své světlé okamžiky a dobrou atmosféru. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Klasické duo Sandberg a Lotta, opět záruka kvalitní děsivé atmosféry o délce tří minut. Tento režisér je typický tím, že mám u jeho kraťasů nutkání si zakrývat oči. Za mě spokojenost, Sandberg si drží obdobnou úroveň. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Chcem celovečerný film, práca s tieňmi a nápad na jednotku. Aj tá atmosféra kraťas na úrovni, dal by sľ tak 3 aj pol, tak zaokruhlím hore. Škoda toho konca. 4* ()

Ignitus.C 

všechny recenze uživatele

Zase hezký nápad! Působivé, a atmosférické. Někdy možná škoda, že na to David nemá ještě trochu víc prachů :D ()

Reklama

Reklama