Reklama

Reklama

Prasátko a jeho velký příběh

  • USA Piglet's Big Movie
Trailer

Obsahy(1)

Film Prasátko a jeho velký příběh je další pohádkou, ve které se setkáme s oblíbenými zvířátky ze Stokorcového lesa. Tentokrát se parta přátel přesvědčí o tom, že i malé zvířátko může dokázat velké věci. Když se zvířátka společně vydají na sběr medu a nechají Prasátko díky jeho malému vzrůstu doma, začne si připadat méněcenné. Pak se najednou ztratí a ostatní zvířátka použijí jeho památník jako klíč k jeho nalezení. Při tom si uvědomí, že toto velice malé zvířátko bylo ve skutečnosti v mnoha směrech velkým hrdinou. Po rušném hledání a jeho dramatickém vyvrcholení dostává Prasátko další příležitost dokázat, jak velký vliv mělo na své kamarády. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

misterz 

všechny recenze uživatele

Prasiatko a jeho veľký príbeh je v mojom prípade hlavne o pocitoch a krásnych spomienkach. Istý čas tento animáčik moje deti hrozne bavil a muselo to byť u nás stále pustené. Či už aktívne pozeranie s deťmi, alebo iba ako kulisa pri iných činnostiach, táto rozprávočka sa mi podvedome spája s množstvom pekných vecí, ktoré som spolu s deťmi prežil alebo spravil. Hudba a obrázky sa mi dostali hlboko, hlboko pod kožu a vždy keď si na Prasiatko a jeho príbeh spomeniem, okamžite sa mi vybavia nádherné spomienky, ktoré sú už síce minulosťou ale stále žijú v mojom podvedomí a táto rozprávka mi ich pripomína. Preto je v mojej TOP-ke medzi animákmi. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Medvídek Pů byla má první kniha a dodnes se k ní rád vracím. Nemůžu si pomoct, ale já tyhle blboučká plyšová zvířátka prostě miluju. A tohle je film, který v sobě obsahuje několik příběhů z knihy a ty nejsou skoro upravované. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Asi nejsem povolán, abych takovéhle filmy hodnotil. Příběhy ze Stokorcového lesa neznám a malé děti nemám. A pro ně (a nejspíš pouze pro ně) je film určený. ()

Beast 

všechny recenze uživatele

Jak moc se mi líbil Tygří příběh, tak stejně tak mě Prasečí zklamal. Děj není vůbec o ničem - naprosté vaření z vody, a velice odfláknutá výtvarná stránka (tisíce anonymních japonců udělali své..) ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Hudba super, animace trochu odfláknutá, příběh víc, celkově zapadne akorát do cílové(=dětské) skupiny diváků. Ale stejně jsem vždycky nejvíc fandil Íjáčkovi. ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Ach jo ... ja si vazne nemuzu pomoct, ale nebýt mého malého bratra (5 let), a nebýt na tom s ním v prázdném kině, tak asi hodnotím trochu jinak (4* :)). Především chci upozornit, že toto je film stvořený přesně pro děti předškolního a čertvě školního věku + popřípadě jejich rodiče a příbuzné. Je to jednoduchý děj, plný jednoduchých vtipů, s jednoduchou zápletkou, né moc dlouhý... prostě tak akorát na již jmenované publikum... Krásně malované, animované, z mládí nezapomenutalné postavičky, jsou tu zase jako dřív a prožívají spolu skvělé dobrodružství. Mnoha lidem to možná bude připadat dětinské a tapné, ale můj 5t- letý bratr, se u toho po celých 75minut ani nehnul, a potom vyprávěl jak je to suprrr! Když jsem se vžil do jeho (a jemu podobného věku) zjistil jsem že je to opravdu dobré... Jednoduchý příběch s jednoduchou zápletkou, prostě pro malé děti. ()

Zmiu 

všechny recenze uživatele

Prasátko je statečné, chytré, ale nikdo to nevidí :-) Jeho zásluhy si připisují jiní. Naštěstí aspoň v pohádce kamarádi prozřou a prasátko ocení. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Asi jsem na příběhy o Prasátku nějak stará, protože jsem se jen nudila, navíc Prasátko nikdy nepatřilo mezi mé nejoblíbenější postavy, takže i to tomu moc nepřidalo. Ale ta animace a písně mě vždy dostane. Navíc mě velmi potěšila přítomnost Carly Simon. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Púa jsem celý život míjel a nějaké psychické problémy jsem si z toho neodnesl. Příběh o Prasátku je pěkný, milý, má bezvadné postavy, občas je to i docela sranda a navíc to pěkně uteklo, takže musím hodnotit nadprůměrem, i když to nebylo nic, o co by se nedalo přijít. 70% ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších postaviček má svůj vlastní příběh. A dobrej, pár krátkých příběhů se mi líbilo. To je pohádka jak má být. Jsem naprosto spokojenej. Kouzelná atmosféra ze Stokorcového lesa na mě funguje. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Prasiatko je zo všetkých zvieratiek najsmiešnejšie, preto je len samozrejmé, že konečne dostalo aj ono svoj vlastný filmo-príbeh, ktorý je však poskladaný s viacerých príbehov. Ale vcelku dobre. Hodnotenie: 65% ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Médvídek Pú je jedna z nejhezčích Disneyho pohádek a prasátkův příběh vypráví o nadraženosti :-D a povyšennosti ostatních členů Stokorcového lesa. S pěknou písní na konci v origánálním znění. ()

Reklama

Reklama