Reklama

Reklama

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy

(seriál)
Trailer

Epizody(6)

Obsahy(1)

Arthur Dent je obyčejný, celkem nudný Pozemšťan, který nemá rád čtvrtky. Byl by jím i navždy zůstal, kdyby se neukázalo, že jeho nejlepší přítel Ford Prefect je mimozemšťan a planeta Země stojí v cestě výstavbě nového hyperprostorového obchvatu, takže má být zbourána. Arthur s Fordem se jako jediní zachrání a - vybaveni pouze nepostradatelným Stopařovým průvodcem po Galaxii a ručníky - jsou vrženi do nejztřeštěnějšího dobrodružství v dějinách všech paralelních vesmírů. (July)

(více)

Recenze uživatele easaque k tomuto seriálu (1)

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (1981) 

-4* protože jsem v mládí přečetl celou Adamsovu pentalogii a mám ji v knihovničce, tak mě zajímalo jak dopadne film. Podle známky je jasné docela velké zklamání. Adaptace se nepovedla a za celý film jsem se jen trpně pousmíval a většina gagů šla vníveč. Rozhodně víc jsem se pobavil u staršího briského seriálu, kterému sice taky k dokonalosti dost chybí, ale co se dá čekat od televizního nízkorozpočtového počinu. Na druhou stranu se předlohy drží mnohem víc a je z něho cítit fanouškovský zápal pro věc. [ PŘÍBĚH: 3 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Související novinky

Zemřel představitel Darth Vadera David Prowse

Zemřel představitel Darth Vadera David Prowse

29.11.2020

Ve věku 85 let zemřel po krátké nemoci britský herec a bývalý bodybuilder David Prowse. Prowse budou fanoušci nejlépe znát jako muže, který na sobě v původních Star Wars nosil ikonický kostým Darth… (více)

Reklama

Reklama