Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyřicetiletý Jack Foley by už možná měl myslet na to, aby se usadil. Ale nechce se mu do toho a raději se dál věnuje svému koníčku - vylupování bank. Zvládá to v pohodě a s přehledem, až na jeden drobný problém: Často ho při tom chytnou. Jako recidivistu čeká Jacka několik desetiletí za mřížemi. Jackovi se tam ale nechce. Místo toho chce provést ještě jednu poslední velkou akci a pak spokojeně žít z "vydělaných" peněz. Problém nastane, když se při útěku z vězení setká s pohlednou federální agentkou Karen. Chvíli se dohadují, kdo koho vlastně unesl/zatkl a nakonec se za kuriózních okolností rozejdou. Ovšem Karen našla v sympatickém zločinci zalíbení, zdá se jí o něm a něco ji k němu prostě neodolatelně táhne. Musí ho znovu vidět. Přinejmenším vidět... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (186)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nemohu se zbavit dojmu, že to Soderbergh s dialogy tentokrát trochu přehnal a měl více tlačit na pilu v dynamice příběhu. Jakkoliv je totiž Clooney švihácký a Lopez dobře vypadající, v některých částech se drajv dočista vytrácí. Nelze nezaregistrovat ani dost často zmatený a trochu krkolomný střih, který je v "chillout" filmu jako pěst na oko. Tři hvězdičky za to, že si to i přes některé neduhy udržuje solidní inteligenční kvocient a nezklouzává do trapnosti a za neuvěřitelně nasnímanou, nasvícenou (!), ozvučenou (!) a zahranou romantickou scénu v restauraci/hotelu, která je ještě za podpory krásné výpravy (zařízení pokoje) a některých strhujících detailů (poletující sníh za oknem) bez diskuze v TOP10 romantických scén stříbrného plátna všech dob. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Film o dvouch neskutečně sexy lidech, kteří mi k sobě ale vůbec jako pár nesedí...Příšerná hudba nabitá sexem téměř v každé minutě filmu, neskutečně zmalovaná Jennifer Lopez stylem konce 90.let minulého století, zastavený záběr cca každých 10 minut, případně v situaci, kdy to je opravdu nutné :D :D A plytkost a namachrovanost, kterou se snaží Lopez narvat do každého záběru...Ne,ne, ne a už nikdy to nechci vidět!!! Jediné, co bylo fakt super, byl rozhovor Clooney/Lopez v baru, který vrcholil tím nejlepším, na co všichni, včetně nich, čekali....Je to pakárna a Soderbergh na tom zbytečně ztratil plno času, kterých mohl využít rozhodně jinak... ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Je to tak mezi 3 a 4 hvězdičkami, ale kvůli Jennifer se přikloním výš. Zakázané ovoce je trochu nadprůměrný krimi snímeček o charismatickém zloději (George Clooney) a policistce Jennifer Lopez, kteří se tak trochu dají dohromady a pak... Už nic nenapovím, ale věřte, že jednou se na to určitě dívat dá ;-) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Žánrový mix,který S.Soderbergh povýšil opět na něco jiného,lepšího.Tohle prostě neni obyčejný film!I zde je režiserův styl jasně nepřehlédnutelný.Je to opravdu od všeho trochu,ale vše ve správných dávkách,výborní herci,pohodová atmosféra,oddychovka první třídy,která v sobě má ale mnohem víc.Doporučuji!!! ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Soderbergh a Clooney je silná dvojica a tu to opäť dokazujú. Príbeh filmu je rozhodne zaujímavý a dokáže zaujať, rovnako tak aj Jennifer Lopez. Čo sa týka jednotlivých žánrov, tak ako krimi komédia je to dobre, ale ten žáner romantický nevyužil to čo mohol. Bavili ma všetky dejové linky a hlavne ta romantická časť, tie dialógy majú šťavu, ale prišlo mi tam toho málo. Na druhú stranu záleží kto sa ako stavia k filmu. Mňa zaujala najviac práve ta časť, ktorá bola vedľajšia. 70% - 3* ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Během natáčení ve vězení si nadšený basketbalista George Clooney (Jack Foley) zahrál i s opravdovými "domácími". Na otázku, zda se přitom držel zpátky, odpověděl: "Musím přiznat, že ano. Byli to skutečně jen těžcí zločinci. Nebyl mezi nimi nikdo, kdo by třeba jen podepisoval nekryté šeky nebo tak. Každopádně jsem při hře nešel jako obykle nadoraz, protože když někdo takový zakřičí 'faul', tak řekneš 'oukej' a jdeš od toho." (NIRO)
  • V Brazílii vyšel film pod názvem "Irresistible Passion". (Pumiiix)
  • Když je Jack a Karen na skleničce v hotelu, venku sněží. Šlo ovšem o sněžení vytvořené počítačově. (Pumiiix)

Reklama

Reklama