Reklama

Reklama

Tušení

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Policistka Pipa pracuje na prvním velkém případu a zároveň vyšetřuje svého šéfa, který je podezřelý z vraždy. Prequel k filmu Perdida. (Netflix)

Recenze (20)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Argentinci si teda od prvního dílu s názvem Perdida úplně nepolepšili. Jelikož ale Netflix připravil druhý díl (respektive prequel), tak tipuji, že v Argentině tento příběh měl úspěch. Mně teda po filmařské stránce chvílemi bylo, jak kdybych koukal na Kobru 11. A nejsem si jist, že je to v rámci tohoto filmu pochvala, spíše naopak. Průměr stejně takový, jako předchozí Perdida. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že takových krimošek je spoustu, ale tady se mně líbilo, že jsem až do konce nevěděla, která bije. Až teprve v závěru mě to trklo do nosu, ale to jsem asi celá já. Vyšetřuje se tady víc případu dohromady, ale spojuje velmi dobře zahraný Joaguin Furriel. A Pipa byla tou hlavní osobou, která si nedala pokoj a šla tvrdě za svým cílem. Luisana Lopilato byla zkrátka skvělá a kéž by měla na kontě víc prima filmů. Dévám sice trojku, ale v skrytu přemýšlím o tom, že to jednou zvednu. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dolapiť vraha a usvedčiť šéfa z vraždy, sa môže zdať ako famózny námet pre kriminálny thriller. Lenže takéto komplikované zápletky nezvláda úplne každý, kto sa rozhodne natočiť niečo originálne, pričom keby mala daný námet taká Južná Kórea, viem si predstaviť tu širokú škálu zaujímavých zvratov až po nečakané rozuzlenie. Bohužiaľ, toto Španieli okolo Iniestu či Xaviho príliš nezvládli, pričom by sa vo futbalovej terminológii dalo skonštatovať, že síce skórovali tri krát, akurát že dva góly dali z offsajdu, a jeden do vlastnej. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vražda a plno náboženských symbolov. To sa dnes už nejak nosí, je to osvedčené, takéto kriminálky zvyknú upútať. V celku z toho nakoniec vzíde len priemerná kriminálka, ktorá svojou propozíciou celkom zaujme, avšak sú tam aj zbytočné veci typu "vata", ktoré nikam vec neposúvajú, napríklad lesbo tanečky na diskotéke. Videné s anglickým dabingom. A treba povedať, že katastrofálnym (to však hodnotenie nijako neovplyvnilo, keďže za to film nemôže). ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Divný krimi thriller. Slibný, byť poněkud brutální a surový začátek se změnil v průměrnou rutinu bez nějakých větších překvapení, zvratů a zajímavých scén. Normální televizní krimi zábava, na jakých narazíme na jakékoli televizní stanici v enormních číslech. Přesto jsem zvědavý na pokračování, které předcházelo tomuto snímku. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Šéf byl vážně uhrančivý muž. Ale jinak to byl dost průměr. Pár zvratů se tam sice našlo, ale ani to se mnou nehnulo. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se film jmenuje v překladu Tušení přijde mě, že tady snad nikdo ani neměl tušení co točit. Výsledkem jsou dva kriminální případy, které se řeší napříč filmem a oba dva jsou tak průměrné, že by neutáhly stopáž ani dvou dílů seriálů Beze Stopy. Film je totálně podprůměrný taková česká sračka Kriminálka Anděl je proti němu zlatá pointa k vyšetření prvního přijde v hodině dvanácté jinak by se vyšetřilo úplné hovno (tomu říkám brilantní policejní práce) a druhý se pro změnu nevyřeší vůbec . 20 procent pouze za hlavní herečku tohle by mohly dávat na sračkovním Čt a považovat to za film roku to sledují hodně jednoduší lidé ta by to možná ocenily více. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tak to je krimoška podle mého gusta. Napínavá, atmosférická, s dobrým tempem a dostatečnými zvraty v příběhu, kdy téměř až do konce musíte měnit názor na to kdo je WHO. Mě to bavilo. Za mě 85% ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to dost zkratkovitě a občas i trochu zmateně sestříhané ... hroznej fofr ten obrat ve vyšetřování(ch) ... na konci museli ujasnit o co vlastně šlo ... jinak by divák se v tom "flamengu" scén nejspíš ztratil ... ale na zabití času ok ... ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Tušíte správne, keď si poviete co za atmosferický thriller nenapachnutý americkými odpudivými prvkami vás čaká po úvodnom 10 minútovom intre. Lenže ono je len odbočkou od skutočného zločinu vraždy malého chlapca. Potom sa to už ale nesie dosť v utlmujúcom duchu a atmosféra je razom preč. Vyvrcholenie je opäť dobrým rozuzlením, príjemným, vítaným a jednoduchým zároveň. Lenže ktorého rozuzlenia? Tušíte správne. Sú tam 2 linky a pobehovanie medzi nimi je to co filmu nedrží atmosféru. Iste drží sa pri zemi, ale neochota venovať sa len jednému príbehu zráža tempo filmu. Tušenie ze pôjde o niečo veľké sa nenaplnilo, ale za stratu argentínskeho času to taktiež nemožno považovať. (Videné 27.1.2021, Bdrip) ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Zdlouhavá až unylá detektivka, zmatený střih i režie. Časem se ten zmatek trochu srovná, ale i tak je to především taková vykecávací nuda. (22%) ()

a0001 

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad teoreticky funkčný námet, ale z praktického hľadiska klišoidná nefunkčná nuda, zdôvodnil by som to hlavne absenciou akejkoľvek atmosféry. Každopádne film neurazí. 55% ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Priemerný kriminálny príbeh s komplikovaným dejom, nie moc pútavo vymysleným scenárom, ktorý by niečím zaujímavejším, ako býva zvykom v detektívkach , zaujal. Navyše natiahnutá stopáž vliekla dej do fáz, ktoré začali svojím monotónnym priebehom unavovať a tento stav neprekonal, ani samotný záver. ()

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Ne není to Tušení, La Corazonada, je to vyšetřování. Dvojice policistů vyšetřuje vraždu a půlka z této dvojice vyšetřuje druhou půlku za druhou vraždu. Tajně. Obě vraždy jsou nakonec rozluštěné, vrah z jedné směřuje k trestu, druhý intrikami vyvázne. Florencia Etcheves, autorka předlohy, a Alejandro Montiel, scénárista a režisér, pošpiní nebo rovnou zabíjí i pár dalších postav. Nicméně odpracováno a splněno hlavní postavy mají. Žádné resty, jen se to dost vleče. https://www.macguffin.cz/ ()

Reklama

Reklama