Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Pokračování kriminálního seriálu, ve kterém Magda Malá (Petra Špalková) a Martin Černý (Jiří Vyorálek) vyšetřují dvanáct nových zločinů. Příběhy se odehrávají nejen v Ostravě a jejím okolí, ale také na několika místech v Polsku a na Slovensku. Seriál kromě napínavých případů rozvíjí i osobní vztahové linky obou hlavních hrdinů. Divák tak má šanci poznat, kdo jsou lidé, jejichž prací je najít a usvědčit pachatele násilné trestné činnosti. Samotné kriminální případy, stejně jako v první řadě, nabídnou vhled do různých prostředí a sociálních vrstev, ale nejsou to sondy do kriminálního podsvětí či gangů, spíše příběhy obyčejných lidí, kterým se v životě něco pokazilo nebo se zkrátka ocitli ve špatný čas na nesprávném místě. Ostravská aglomerace je tak znovu fotogenickým a proměnlivým svědkem lidské malosti, závisti či chamtivosti. (Česká televize)

(více)

Galerie (154)

Zajímavosti (13)

  • Náčelník (David Viktora) rozporuje během dvou vět sebe sama v úvaze, kdo je pachatelem: „Nemůžeme vyloučit žádnou variantu.“ A vzápětí říká: „Tohle je práce nemocného nebo úplně zfanatizovaného jedince.“ (sator)
  • Start série byl plánovaný na 8. ledna 2024. Odsunut byl však o čtvrt roku. V epizodě Snadné cíle (2024) se totiž objeví střelec ve škole, což by krátce po tragédii na pražské Filozofické fakultě Univerzity Karlovy (21. 12. 2023) nebylo vhodné. (rakovnik)
  • V seriálu vystupuje 221 postav. (Česká televize)

Reklama

Reklama