Reklama

Reklama

Kouzelná lampa a její tajemný duch z Tisíce a jedné noci spatří po dlouhé době světlo světa. Napínavý příběh vrcholí tragickou nocí v muzeu plném nelidských vražd. (Inter Bohemia)

Recenze (47)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Mal som hodnotený tento film, ale uz som si ho vobec neupamätoval. Hneď od začiatku dýcha strašnou lacnotou. Tá divná kamera je predzvesť, že režisér nemá veľa prostriedkov na aspoň slušné triky a tak si pomáha všetkými dostupnými možnosťami. Bodycount je dosť vysoký, ale okrem zabiackej Lucy a hadov tu nebola žiadna vražda, ktorá by stala za väčší rozbor. Vybrane miesto je ponuré a atmosférické, ale kazia ho amatérsky herci a aj triky, lebo Džin je aj na tú dobu strašne nedokonalo stvárnení, až sa mi chcelo smiať. Nechám tie 4*, ale vracať sa k tomuto filmu rozhodne dlhú dobu nebudem, lebo by som z hodnoteným išiel nižšie. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Pro mě zahozený až moc veliký potenciál. Samotný námět o vraždícím džinovi z lahve znám jen z Wishmastera, jinak je to v celku neokoukané a tudíž originální. Ovšem, pan Daley to celé chytil za hodně špatnej konec, obsadil do hlavních rolí absolutní gumáky, kterým nevěříte ani nos mezi očima, vše založil na neskutečně trapných dialogách a čekal, že pár solidních gore scének a místy celkem mrazivá atmosfera, vše zachrání. Nestalo se. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Béčkařina jak prase - pitomí a přestárlí teenageři, nuda uprostřed, režisér pro kterého to byl první a poslední film. Naštěstí to podstatné se povedlo a to záporák. Máme tu vraždícího džina, který bohužel narozdíl od Whismastera neplní přání, ale i tak má v zásobě pěkných pár triků. Půlení, hady, oživlé mrtvoly i věci a nakonec se ukáže v v plné "parádě" i on sám. Efekt džina je přinejlepším průměrný, stejně jako mytologie (je to vlastně zlý démon z lampy, který po staletích vedl k legendám o džinovi plnícím přání). Nicméně i tak jsem se bavil, protože podobné originální náměty se v hororu moc nevidí a džin to ve finále pěkně roztočí. ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

Všechny postavy v tomto "skvostu" se chovají, jako právě propuštěné z blázince, tvůrcům se asi zdálo, že hororovou atmosféru vytvoří nejlépe tak, že z přítomných udělají vyšinuté, většinou agresivní magory jednající beze špetky logiky. Je to skutečně síla i na takovéto totální béčko, osobně jsem se nad to nedokázal povznést a zkazilo mi to dojem z celého filmu, který přece jen pár dobrých hororových scén obsahuje. Takže potom, co jsem se nechal nalákat na originální a vskutku slibný námět mi zůstal pouze hořký pocit z krutě nevyužitého potenciálu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Typické béčko 80. rokov, ale na Wishmastera sa to aj tak ani zďaleka nechytá. Príbeh sa mi zdal hrozne slabý, jednotvárny a hlavne ochudobnený o lepšie a nápaditejšie využitie hrozivého džina. Možno by sa tu hodil aj nejaký ten humor, skrátka nemalo to ten šmrnc ako som čakal. Na druhú stranu potešili aspoň mordy a miestami ma prijemne prekvapilo aj gore. Čo sa týka hlavného bubáka tak nebol zlý, ale v kontexte svojej doby bol urobený len priemerne. Celkom sklamanie. 40/100 ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno