Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Náhodou, pokračování jedničky si myslím je zdařilejší. Musím hlavně pochválit výborné herecké výkony hlavních postav. Opravdu jsem docela věřila, že to hraje mladý Jim a mladý Jeff. Bylo tam i poměrně dost vtipných momentů a to jsem opravdu čekala nesmírnou blbost. Troufla bych si tvrdit, že je to o něco málo lepší než původní Blbý a blbější a to je přitom klasika a Jeffa Danielse mám velmi ráda. ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Naprostá zoufalost. Za celý film jsem se jen jednou pousmál a to je na pokračování Blbý a blbější hodně málo. Herci ve vedlejších úlohách působí až amaterským dojmem.Jake a Lloyde sice vypadají tak trochu jako z prvního dílu, ale to je asi tak vše. Děj je ještě víc o ničem než ve většině podobných komedií a nuda vás užírá od hlavy až k patě po celých 85(naštěstí tak málo) minut. ()

Reklama

Ssoumess 

všechny recenze uživatele

No díval jsem se na to jen proto že to má tady tak nízký hodnocení a chtěl jsem vidět jak moc je to blbý... a moc. Trapné, bez jakékoli zápletky, nápadu. Doma jsem to vydržel, protože jsem si dal pívo a natáhl jsem se na gauč, ale z kina bych asi utekl a brečel nad ztracenými penězi. Dávám 1bod za hezký baby a 1bod za dvě jediné vydařené scény - otec Jessiky vs. Harryho hovna. 2/10 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je totálně dementní, vymaštěnej, ubohej film, jenže já se stejně ukrutně bavil. Harry s Lloydem dokážou vykouzlit neskutečný situace a hlavně některý jsou nezapomenutelný, ale zase na druhou stranu, ostatní výplň filmu je už na hodně nízký úrovni a když zrovna Harry s Lloydem nic nevyváděj tak je to docela nudící. Taky je v některých scénách dost cítit krádež dobrých fórků z Blbý a blbější a možná je hlavní dvojice až trokšu moc retardovaná, ale co, bavil jsem se skvěle, tak proč nedat 4* ()

Rawar 

všechny recenze uživatele

" přijď v sedm " " Hodin ??? " ... " říkala něco o něčem " ... " holky jsou pro buzíky " ... " co zíráš ty vopice vošklivá " ... " celý to tu posral, pane bože, celý můj dům je posraný, je to tadý samý hovno " ... " táhni ksychte prdelní " ... "máte pravdu kapitáne, je to krysa " ... " umím otočit všemi kohoutky ve tvém domě, dokonce i u hadice " " ale z hadice vodu nepijeme, že ne ? " " NE !!! " Tohle je prostě totální úlet a měl jsem to rád jako týnejdžr a mám to rád pořád :-D Jaké štěstí, že nedávno dávali slabší, původní jedničku :-) Alespoň jsem si vzpomněl na tuhle milou, nostalgickou hříčku :-) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)
  • Děj filmu se odehrává v roce 1986. (ČSFD)

Reklama

Reklama