Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (244)

Bat55 

všechny recenze uživatele

Troy Miller nám ukázal ako má vypadať stupidný ba až nechutný film.Scenár akoby písal človek,ktorý to v hlave nemá v poriadku.Dvaja hlavný hrdinovia Harry a LIoyd sú naozajstní magori a pripomínajú mi nejaké opice z pralesa.Sú postihnutí to áno,ale toto je už moc.Potom trapné scény s Jessicou a Harrym alebo LIoydom.Pre mňa vrchol blbosti.Záleží ako sa na to človek pozerá,já som to bral ako úplnú vygumovanú debilitu a abraka dabra,celkom to ušlo./30%/ ()

juta 

všechny recenze uživatele

Každý ví, že pokračování filmu, který měl úspěch, musí být horší. K tomu všemu se změní skvělé původní obsazení na neznámé tváře, které nemohou dosahovat takových kvalit jako původní sebranka. Proto také má tohle pokračování tak špatné hodnocení díky lidem, kteří mu nedají šanci. Svým způsobem je tohle pokračování také vyvedené. Člověk se tu nasměje opravdu hodně věcem. Takže pod tři hvězdičky nikdo normální (který ocení komedii) jít nemůže. Lepší průměr. ()

Reklama

WolfR 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie Blbý a blbější se dočkala prequelu. Ten, ale neměl nikdy vzniknout! Skvělou dvojku Carrey a Daniels nahradili nějací dva mladší, nevýrazní a nevtipní herci. Příběh o tom jak se Harry a Lloyd seznámili v pojetí tohoto filmu se mi nezamlouvá a připadá mi neuvěřitelně blbý a nevtipný! Vím, že to je film o tom jak se seznámili dva blbci, ale to neznamená, že musejí být v tom filmu blbci všichni. 1 hvězda. PS: Asi nejhorší role Eugena Levyho. ()

Hakha odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno z nejhorších pokusů, natočit film podle úspěšné jedničky, který jsem kdy viděl. Farrellyovy mě pobavili hromadou gagů se zajímavým příběhem a výbornými herci, zde není nic. Katastrofální herci, kteří nejsou zábavní ani v jednom okamžiku a režie Millera je strašná. Zbytečně, hloupě a mizerně zfilmovaný film, který si zaslouží pouze odpad! a pořádnou facku... ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Jasně. Na první díl tohle pokračování mít nemůže. Kdo by taky mohl překonat J. Carreyho? Ale když k tomuto filmu usedáte už s těmito myšlenkovými pochody a moc toho nečekáte, ona jednoduchá zábava není tím nejhroznějším, co bych čekal. Ba naopak. Některé chvilky jsem se opravdu bavil. Jasně, Eric Christian Olsen nikdy nebude mezinárodní hvězdou jako již zmíněný J. Carrey, ale o to mi zde nejde. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Děj filmu se odehrává v roce 1986. (ČSFD)
  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)

Reklama

Reklama