Reklama

Reklama

Mariňák Briggs ve výslužbě dostane úkol, který se ukáže být možná tím nejsložitějším v celé jeho kariéře. Má dopravit psí fenku jménem Lulu, na pohřeb jejího bývalého pána. Vyrážejí společně na cestu autem podél pobřeží Tichého oceánu, aby se do jednoho týdne dostali na místo určení. Namachrovaný lehkovážný frajer a svéhlavá psí dáma jsou ale poměrně neslučitelní, pes Lulu je k tomu často o krok napřed. Umí zdemolovat auto, zničit nadějné rande a taky umí utéct. V sérii průšvihů se z nich ale začíná stávat tým. Briggs postupně zjišťuje, co všechno Lulu už v životě prožila a co má ráda, Lulu si uvědomí, že by z něj přecijen mohl být solidně vychovaný a vycvičený člověk. Jenže k tomu všemu je potřeba dorazit včas! (Bontonfilm)

(více)

Videa (14)

Trailer 3

Recenze (102)

borec999 

všechny recenze uživatele

Z mojej strany absolútna spokojnosť. Channing Tatum bol obsadený určite hlavne kvôli ženskej časti publika a na prekvapenie, vôbec nevadil vo svojej úlohe ani mne. Film je samozrejme už dopredu strašne predvídateľný a takmer každý uhádne ako asi skončí. Cesta k vytúženému koncu, ale zas až tak predvídateľná nie je, a za to palec hore. Okrem komediálnych vsuviek je v Psovi i dosť drámy(Tatumova postava má traumu z vojny a trvalé následky), vojenský pes LULU nevyzerá a ani sa rozhodne nespráva ako dobrý a roztomilý havino (ale ako agresívny, neskrotný živel) a v neposlednom rade, film netlačí pri každej možnej príležitosti umelo na divákove emócie (čo cením keďže to býva u podobných filmoch zvykom). Bavilo ma sledovať dej,Lulino vyčíňanie, postupné zbližovanie psa a Tatuma i  predvídateľný koniec, kde už hra na city má svoje miesto a nepchybne patrí. Pre ľudí čo mali/majú psa za 4*, ostatní si možno jednu hviezdu odoberú... 70% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Sympatická rodinná Road-movie Drama, která sice jede dle zajeté šablony, ale nemá čím urazit. Takový ten feel-good film na nedělní odpoledne, který potěší slečny kvůli Tatumovi a pejskaře. Námět je sám o sobě trochu netradiční. Tatum je mariňák, kterého kvůli úrazu mozku nikdo už do Armády nechce, ale dostane úkol dopravit psí fenku na pohřeb svého bývalého pána. Pes je hodně agresivní a zkrotit jej nebude žádná sranda  a díky tomu v první půlce vznikne i pár komickích situací ( Hotel ! :D ), v závěru to chtělo silnější emocionální tah na bránu, to se moc nestalo, ale i tak dobrý pocit z filmu zůstává. 6/10. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Nachýtavka v kine. Komédia skoro vôbec, aj keď pár vtipných momentov sa našlo bol to skôr road movie s prvkami drámy. Odchádzal som spokojný či už zo záverom alebo plným popcorn combom. Toto sa ešte nestalo. Film navnadil až tak že nebol čas na občerstvenie a čaro nového kina golden apple cinema v mikuláši ohúrilo. Len to šetrenie svetla nakonci filmu mierne zaskočilo. Ale inak psíčkarov určite nesklamal. Taká milá oddychovka. 5* ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Normálně bych podobnému filmu dal tři hvězdy a byl spokojený s tím, že jsem vlastně dostal to, co jsem chtěl. Jenže čtvrtou hvězdu jsem nakonec přidal za to, že tu Channing Tatum překvapivě neprvoplánově hraje týpka, který na první dobrou vůbec není sympaťák. Spíš tak trošku debílek. Jenže tak, jak se mění vztah jeho s oním psem, který zde má hlavní roli, tak se mění i jeho osobnost a musím říct, že mi to ke konci přišlo hrozně fajn. Dobrý, tady se Channing vyšvihl. Konečně zase film, kde je fajn a nehraje něco, co mě vysloveně odpuzuje. ()

animario 

všechny recenze uživatele

Závěrem sic předvídatelná, ale díky několika epizodkám během cesty (hotel,pěstitel marihuany,etc..) sympatická i trochu netradiční psí road movie. Rozhodně ne komedie, ale ani drama, kde by se prvoplánově hrálo na city. Prostě film o jedný cestě, která se klidně mohla uskutečnit. Tatum hraje celkem uvěřitelnýho týpka, kterej je tak trochu idiot, nikoli ideál z plakátu strýčka Sama. 3,5* ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Fenka vo filme sa volá Lulu. Bola tak pomenovaná na počesť vlastného psa herca Channinga Tatuma, ktorého príbeh sa stal inšpiráciou aj pre tento film. Hercovmu štvornohému priateľovi veterinári diagnostikovali rakovinu v roku 2018, a tak ho pred "odchodom do krajiny za dúhou" Tatum zobral na niekoľkodňový výlet. aby si spolu užili. (maestrotatum)
  • Okrem Kalifornie sa natáčalo aj v Taliansku. (MikaelSVK)
  • Fenka Lulu je malinois, což je vlastně belgický ovčák. Ve filmu ji ztvárnily 3 psí slečny – Britta, Lana a Zuza. (ArsenalEagle)

Související novinky

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

30.11.2021

Třetí snímek ze striptérské série Bez kalhot je oficiálně na cestě. Zprávu potvrdili režisér Steven Soderbergh (Nákaza, Dannyho parťáci) spolu s hlavní hvězdou filmu Channingem Tatumem (21 Jump… (více)

Reklama

Reklama