Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Dospívající Julie v sobě objevuje lásku k hudbě a životu a pomáhá fantomům – triu klučičích duchů – vybudovat kapelu, kterou nestačili rozjet za života. (Netflix)

Recenze (13)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo, že mě bude bavit hudební seriál. Má to sice pomalejší rozjezd a je to určeno výhradně mladšímu publiku, ale i tak se u toho člověk může pobavit. Mladá Julie se trápí po smrti své matky. Vše se změní, když se u ní ve studiu objeví duchové jedné mrtvé chlapecké kapely. Začnou se vzájemně podporovat a hrát. Zní to trochu ujetě, ale je to občas sranda. "Jsme duchové!" ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Tak asi cílovka ve svejch čtyřiceti (skoro) nejsem, ale ačkoliv jsem doufal, že se nebudu zhlédnutím cítit uražen, musím přiznat, že jsem byl příjemně překvapenej jak hlavní čtveřicí, tak i celkem kompaktním vyprávěním. Samozřejmě je to prostinká musical variace na různý kýče a klišé, ale druhou řadu bych klidně snesl. Jo a dneska ty čtrnácti- patnáctiletý děti jsou sakra dospělý o.O ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Celkem pro mě velké překvapení. Náhodně jsme si zapnuli netflix s tím, že tohle bude spíš pro dceru než pro mě, ale naprosto neuvěřitelně mě to dostalo. Julie and the Phantoms jsou velmi dobře zahraný a zaspívaný. Doporučuji ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

krátká oddechovka se skvělýma songama. úžasný hlášky, pěkní kluci; chvilkama mi to připomínalo rocky horror picture show! 🤩 škoda, že nebude víc sérií… ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Originální koncept (i když ne až zase tak úplně originální, jelikož seriál Julie e os Fantasmas byl natočen pár let zpátky v Brazílii). Nicméně, já viděla jako první tuto "Netflixovinu". A získala si mě všemi deseti. Příjemné obsazení, kouzelné písničky, skvělé finále. Příběh napínavý od prvního dílu. I přes několik předvídatelných momentů se tu najde pár překvapivých chvilek a kupodivu i scén, které chytí za srdce - dovoluji si jmenovat tu se skladbou věnovanou Emily. ()

haroska 

všechny recenze uživatele

Je mi 32 a stejně to žeru. Nenucený, úžasný popikovy melodie, docela nečekaná zápletka. Za mě moc povedený kousek a doufám v druhou řadu ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je tak nákazlivy a plný skvelých chytlavych songov, že ľutujem, že sme sa dočkali len 10 epizód v tak krátkej metráži ako sitcom pričom sa o žiadny trápny sitcom s hlupym humorom nejedná, ale o skvelú oddychovku s príjemným hereckým obsadením, ktorú chcete vidieť znova, preto dúfam, že sa dočkáme aj ďalšej série. Ak máte radi hudobné seriály s pôvodnou tvorbou rozhodne doporučujem. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 7/10 ... Vizuální stránka: 9/10 ... Soundtrack: 9/10 ... Didaktický potenciál: 6/10 ... Celkový dojem: 8/10. Seriál naplnil svůj potenciál. Musím pochválit velice dobrý soundtrack. Je jen škoda, že se tento televizní projekt dočkal jen jedné série. Doporučuji. ()

BarkaS 

všechny recenze uživatele

Taková milá a nenáročná podívaná s docela originálním nápadem, byť to už vlastně dneska skoro není reálné. Nejsem velkým fanouškem hudebních filmů a muzikálů, ale tohle je prostě fajn. ()

Reklama

Reklama