Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(15)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série je určitě ta nejlepší. Ochuzená sice o jednoho člena, ale i tak jeho odkaz zde byl až do úplného konce. Celé to rozuzlení, návrat Střelce k oddílu a konec klonování jak jsme jej znali zemřel s posledním Kaminoanem Nala Se. Jen škoda, že jsme se vlastně nedozvěděli o projektu Necromant. Nicméně Dave Filoni ví proč to nemohl všem ukázat. Vsadím se, že to má co dočinení s Grogu (teoreticky dost možná také klon) a Episodou IX, návratu Palpatina (rovněž klon). Ale kdo ví. Nechme se překvapit. ()

matous20063 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série doručila standart, možná i lehčí nadstandart způsobený finálem celého seriálu. Samostatné epizodky jsou pobobně klišovité jako u minulých seríích, ale zde jsou možná lépe koukatelné z důvodu větší nálože akce. Fanservis a Easter Eggy jsou zde top, kloní undergroud je absolutně skvělá a easter eggy na Rogue One se mi dost líbíly. Je to jednoduše o něco lepší verze svých předchůdců, okořeněná o finále celého seriálu. 75% ()

Reklama

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je nejvíce natažená ze všech SW animáků vůbec. Navíc ani nedodá uspokojivé finále, takže se nabízí otázka, k čemu to všechno bylo? Abychom si vrátili Assajj? Abychom si připomněli, že impérium je zlé? Připravili si novou postavu do hraných projektů? Těžko říct, ale špatné to není, jen trochu k prdu. ()

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľkým plusom je bez rozmýšľania technické prevedenie animácie a moju zvedavosť poháňala túžba za novými informáciami v rámci SW ako takého, preto v hodnoteniach pod epizodami 3* nepodliezam. Čo sa obsahu týka, to je už iná pesnička. Poznačuje ho totiž ohromná, do očí bijúca vyplňovitosť a prvoplánovosť. Epizód stačilo ďaleko menej, aj polovica je veľa. Keď už je príbeh chabý, tak keby aspoň postavy lepšie spoznáme, ale oni sú všetci plochí, jednotvárni, a s výnimkou Strelca, neprechádzajú žiadnymi vnútornými zmenami. Elitní vojaci skupiny Bad Batch, žiaľ, v tretej sérii robia iba kulisu Omege, ktorá je neustále dokonale empatická, nápaditá, nerobí žiadne chyby a neprekonáva osobnostné prekážky. Taký hrdina nemá šarm a charizmu nemá na čom budovať. Vedľajšie postavy, ktoré sa objavili v iných seriáloch vystupujú jednorázovo a nezásadne - úbohý trailerový marketingový ťah. Sklamal ma príbeh Nala Se, ktorá sa zdala byť zásadne dôležitá na konci druhej série, nakoniec "odložená" do väzenia. Musim povedať, že som, žiaľ, veľmi blízko k slovu "odfláknuté". ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a je tu závěrečná třetí série, která navazuje na zajetí Omegy. Ohledně tohoto tématu se pak drží celá série, kdy tu máme ono výzkumné středisko, kde Omega je a co se tam děje - je to tak trochu mysteriózní, kdy se divák postupně dozvídá jednotlivé kousky skládačky o tom, co se na daném místě děje (co se tam zkoumá). Bohužel se ale za celých 15 dílů neobjasní úplně všechno a tak člověk může pouze spekulovat o některých detailech. Samozřejmě pak hlavní roli hraje osvobození/útěk Omegy, kdy ať už její "jednotka" pracuje na tom, aby zjistila, kde je, nebo Omega našla vhodnou mezeru v jejím vězení pro šanci na útěk a taktéž osvobození ostatních vězňů. Jako obvykle tu narazí na pár zajímavých faktů, které už známe odjinud - ať už přes jedno docela známé zvířátko, určitou lovkyni odměn, jednu odpadlici z dob klonových válek až po jistý projekt zaměřený na konečnou otázku. V závěru bych hodnotil tenhle projekt jako celkem úspěšný, kdy to sice není nic světaborného, ale zase to rozšíří znalosti tohoto univerza a velice dobře se to sleduje. ()

Zajímavosti (21)

  • Jeden galaktický sektor většinou odpovídá 10 planetám. (Veskoslav)
  • Droid, který je ve zvěřinci, je model SE-2 worker droid. Poprvé jsme ho mohli vidět v Rogue One (2016). (Veskoslav)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno