Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři hrdinové - kněz, který se po 25 letech odvrátil od křesťanské víry, satanista prodávající doom metalové desky a moderátor ve středních letech, jenž uvádí úspěšnou show o věštění budoucnosti - se spojí a společně bojují proti Ďáblu. Cesta samozřejmě není krátká ani jednoduchá. (Schobul)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (68)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Angel Barriartua je kňaz, ktorému sa po 25 rokoch podarilo rozlúštiť tajný odkaz ukrytý v písme "Apokalypsy Sv. Jána". Správa znie jasne a stručne. Koniec sveta príde na Vianoce, narodením Antikrista! Angel sa rozhodne, že sa samotnému diablovi postaví tvárou v tvár, aby ho raz a navždy zničil. Toto je moja štvrtá "skúsenosť" s režisérom Alexom de la Iglesiasom. Tento chlapík má skutočne svojský humor, ktorý mi naozaj imponuje. Fakt som sa miestami z chuti zasmial ( "Minulá časť bola o tom, ako jednu ženskú znásilnili mimozemšťania. Vyzerala ako skutočná kurva. Stavím sa, že ich provokovala" :D ). Napriek tomu, že ma film pobavil, nedostal som od neho to, čo som očakával. Fanúšik hororu bude trošku sklamaný. Okrem témy s ktorou sa režisér "pohráva", sa v "El dia de la bestia" nepostretnete takmer so žiadnymi prvkami tohto žánru. Tento film v prvom rade komédiou, a tak to treba aj brať - 60%. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Pomodli se, Lucifere... pračka smíchu tě sepere!" Kněz se zajímavým matematicko spasitelským komplexem měl moje sympatie. Ve své snaze zaprodat duši ďáblovi byl naprosto boží. Pardon. Ale měl recht, když hřešit, tak na plný úvazek! Ojet auta klíčema, okrást žebráka, práškama omámit pannu (zajímavý nápad) a vycucnout jí pár deci krve pro satanský rituál. A nezapomenout její mámu, bránící dceru a mávající brokovnicí, skopnout ze schodů! Vyrýt do parket pentagram a pak ucítit ve tváři smrdutý dech černého kozla (nedá mi to, abych nepřipomněl mého oblíbeného), stojícího na zadních. Shrnuto, od bráničního lomcováku, přes rouhavý černý humor až po drsnou facku belzebubovi i útlocitným divákům, to vše je Film šelmy. Natočeno ďábelským kozlem, nesoucím jméno Iglesia. V jeho nočním velkoměstě, o Vánocích, tam to žije! V oknech domů plápolají světýlka svíček a v zaplivaných uličkách plápolají bezdomovci. Upalovaní zaživa Francovými pohrobky, při akci "limpia Madrid". Ale naděje a černohumorná víra zvítězí. Zabij rohatého fašistu, zachráníš svět! ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Satanská horrorová komedie o knězi, televizním okultistovi a zfetovaném metalistovi, co se snaží zabránit příchodu Antikrista. Obzvláště kněz, co chce páchat veškeré zlo, které je možné, je super postava. de la Iglesia již tehdy ukázal, kam se bude jeho podoba spojení humoru a horroru ubírat. Velmi příznivým směrem, kdy se budete uculovat celý film, i v docela horrorově vypjatých a napínavých scénách. Nic, jdu sehnat nějakou tu panenskou krev. 3.5* ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Parádní skloubení hororu s komedií. Fakt se tohle jen tak nevidí. Humorné scény nevyzní trapně a přehnaně a někteří ten humor možná ani nenajdou. Humor je tu fakt poskromnu ale když se vyhrabe tak působil fakt příjemně, farář který chce být hajzl nemá chybu a herec kterýho hraje je fakt přesvědčivej. Upřímně jsem filmu moc nevěřil působil až moc divně na to aby se mi líbil, ale pravda je že ta podivnost tu je asi nejlepší. Herci jak jsem psal jsou bezchybní a ten heavy metalovej kretén neměl chybu. Jedinou ale velkou výtku bych měl ke konci kterej byl fakt špatnej a jako by do filmu vůbec nepatřil. Každopádně film si zaslouží pozornost a hlavně ho doporučuji lidem co mají rádi výstřednosti. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Den Bestie nepostrádá nosný nápad, originální námět ani výtečné momenty. To co postrádá je tempo v několika scénách a především více využitý potenciál. Z tak výborného nápadu se prostě dalo vytřískat mnohem více. Ovšem i tak vznikl výtečný snímek, z kterého takřka v každém momentu ční o kolik mohl být lepší. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama