Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva nezadaní už mají po krk toho, že jsou na svátky vždycky sami, a tak uzavřou dohodu a na všech oslavách v roce si navzájem dělají doprovod. Pak ale přeskočí jiskra. (Netflix)

Recenze (210)

JenYu 

všechny recenze uživatele

Mělo to dobře našlápnuto (sympatičtí protagonisté, výprava, vánoční atmosféra), ale ta hromada klišé a rádoby vtipných scén to úplně pohřbila. Proboha, to se pořád točí filmy, kde mám jako divák ocenit padání hlavní hrdinky, pointu s průjmem, proslov od srdce před cizími lidmi nebo matku, která není dceři oporou, ale přirovnává jí ke slimákům...? To jako vážně? Ne. Za mě opravdu ne. ()

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

Ja sa musím k niečomu priznať. Mne sa to celkom páčilo. Je to síce tradičné klišé, ale Emma to solídne ťahá a hlavný hrdina je IMHO lepší ako Ryan Gosling. Dokonca som sa zo začiatku aj celkom smial. Dlho som zvažoval nadpriemerné hodnotenie, ale absolútne americký záver ma znechutil. Ale aj tak jedna z lepších generický vianočných komédií. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Ako by napísal Cervenak, vlastne spokojnosť. Emma je super cool, týpek je zase sympaťák a film obsahuje pár dosť dobrých a vtipných scén. Škoda, že to celé napokon sklzne do typického klišé, no ale ako to tu už odznelo, dalo sa to čakať. Čo sa Netflixu týka, jedna z tých lepších sviatočných komédii. ()

Petper 

všechny recenze uživatele

Po dlhšom čase romanticá komédia, ktorá nie je nudná a rovnaká ako 90% tohto žánru. Áno , iste sa tu nájdu takzvané klišé momenty, ale celý napád o holidate je zaujímavý. Dvojica Emma Roberts a Luke Bracey dopadla na 1. Už dlho som nevidel takú sympatiu a prirodzenú chémiu vo filme. Určite sa dá pozrieť aj znova. 70% ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Silně průměrný romantický film. Na klidný večer to stačí, ale větší ambice než jedno shlédnutí to nemá. Ale jinak to oběma představitelům docela fungovalo a to mě udrželo. V opačném případě by to byl totální průšvih. 3- ()

oSiSko 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabý film so slabými hercami, Emma Roberts vyzerá neskutočne, ale to je asi tak všetko. Tento film bol dobrý asi tak 15 minút na konci, inak nemal nič a bol neuveriteľne nudný. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy by bohatě stačily, ale někdy máte pocit, že po té letošní všeobecné bídě je tu něco, co má hlavu a patu, dobré nápady (ta s tou omylnou pilulkou byl originál), dva herce, na které se dobře dívá a sice milionkrát obehraný příběh, ale vždy s tím správným koncem, a tak přidáte, protože bank je zoufale prázdný, alébržnýbrž studia čekají, až se otevřou kina. Ta hvězda navíc je totiž Netflixu za to, že se snaží...a to se o mnohých říci nedá. ()

werxix 

všechny recenze uživatele

Pěkná vánoční jednohubka, u které se člověk pěkně zrelaxuje. Mohl by to být vánoční hit i do budoucna. ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Z mizerných očakávaní sa napokon vyliahla príjemná romantická komédia s vtipnými scénami a dialógmi, minimom trápnych pasáží a akurátne gradujúcou romantikou. Dopomohla tomu najmä Emma Roberts v hlavnej úlohe, ako aj Luke Bracey, medzi ktorými chémia zafungovala skvele. Škoda len klasicky prehnane amerického konca. ()

oli9 

všechny recenze uživatele

Neoslní ani nezklame. Pokud hledáte romantické komedie a už vám jich moc nezbývá co jste neviděli, tak tahle patří spíš do toho lepšího průměru.... Fakt se posrala :) ()

Veeria 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku dávám za sympatickou ústřední dvojici, chemie mezi nimi fungovala. Film jako takový se však minul s mými preferencemi. ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Příběh dvojice, která se setkává vždy ve sváteční dny, aby si užili sváteční čas a nebyli sami. Postupně ale začne přeskakovat jiskérka... Začátek možná trochu moc bláznivý a roztržitý a konec zase více klišoidní a cukrkandlový, než bych si přál, ale celkově jde o docela příjemnou a zábavnou romantiku a přestože mi projev Emmy Roberts přišel poněkud upjatý a křečovitý, s Lukem Braceyem, který byl naprosto úžasný, jim to spolu náramně slušelo a chemie fungovala. 60 %. ()

Veber 

všechny recenze uživatele

První půlka je prostě skvělá. Má to vtip i skvělý sarkasmus a pár moc fajn hlášek. Druhá půlka už je jen obyčejná romantika, kdy je škoda, že ubylo vtípků. Celou dobu jsem se ale dobře bavila a na hlavní dvojici se hezky koukalo (Luke Bracey je pro mě teda nový objev:-D) :-))) ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

honeysuckle 

všechny recenze uživatele

Uf, kde začít? Hlavní hrdince (Emma Roberts) pijí krev její matka, sestra a nová švagrová, které jí neustále připomínají, že být sama po třicítce je VELKÝ ŠPATNÝ. Za odstrašující příklad je jí dávána její 40+ teta (Kristin Chenoweth), která si užívá jeden krátkodobý milostný vztah za druhým, což je podle ostatních postav UBOHÉ. Tak si hrdinka najde parťáka (Luke Bracey) na svátky; kupodivu ani nepředstírají, že by k sobě něco cítili, jen si prostě na oslavách „kryjou záda“. (Co čert nechtěl, zamilují se do sebe a hrdinka neví, co s tím.) Blbý na tom je, že hrdinka pak po rozhovoru se svou (skrytě nešťastnou) tetou pochopí, že se vlastně jen bála vlastních citů a kdesi cosi a nakonec z toho vyjde, že si za všechno může sama a že necitlivé řeči a dohazování ze strany jejích příbuzných bylo vlastně v pořádku. Tak se jde ze svých citů vyznat do mikrofonu v obchoďáku, protože bez trapného a velice veřejného proslovu se americká romantická komedie zřejmě neobejde. Abych byla spravedlivá, svoje momenty to má, hlavní herci jsou fajn a Kristin Chenoweth miluju. Ale z té základní premisy se dalo vytřískat mnohem víc a to, že hrdinčina matka nedostala přes svou nevymáchanou pusu, mi přišlo vyloženě nefér. ()

karnifex 

všechny recenze uživatele

Na to, jaké žánr "romantická komedie" většinou nabízí odpady, se jedná o vcelku obstojné dílo. Trochu mi vadila zbytečná vulgarita, kterou se tvůrci patrně snažili vyvážit povinné dojímavější momenty. Ale u několika vtipných scén jsem se dobře zasmál - a to se počítá. ()

Reklama

Reklama