Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná, sympatická, a přece osamělá prodavačka lístků chicagské nadzemky Lucy Moderatzová platonicky miluje neznámého muže, který si u ní každé ráno kupuje lístek. Sní o tom, že si jí jednoho dne všimne. Jenže místo toho si ona náhodou všimne, jak se dostane do střetu se dvěma chuligány a je sražen do kolejiště. Protože se právě blíží vlak, Lucy neváhá, vrhne se k bezvědomému a stáhne ho z kolejí, čímž mu zachrání život. Teprve v nemocnici se dozví, že jde o právníka Petera Callaghana. Dřív než stačí odejít, nahrne se do pokoje jeho svérázná rodina a všichni ji považují za Peterovu snoubenku. Zaskočená dívka, okouzlená srdečným přijetím, nedokáže v první chvíli říct pravdu, a než se k tomu později odhodlá, zjistí ji rodinný přítel a Petrův kmotr Saul. Lucy mu sice vysvětlí původ omylu, on ji však přesvědčí, aby rodině nic neříkala. Její existence jim prý pomáhá snášet Petrův stav. Jediný, kdo tuší, že něco není v pořádku, je Peterův bratr Jack, kterému se Lucy velmi líbí. Také jí je Jack sympatický, a tak není divu, že se do něj zamiluje. Když se zdá, že zamotanější už to být nemůže, Peter se probere z kómatu. (TV Nova)

(více)

Recenze (184)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Randy Edelman: 1. Opening 2. Peter's Family 3. Love Theme 4. An Untimely Accident 5. Phone Tag 6. Dreaming of Florence 7. He's Alive 8. Riverside Walk 9. A Testacular Situation 10. Jack and Lucy 11. Leave It to Sol 12. The Dream Is Over 13. Sound Advice 14. Tear Jerking Tale 15. Bumpy Encounter 16. A Happy Ending ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Taková celkem hloupoučká romantická komedie se zajímavou zápletkou, sympatickými herci (až na Gallaghera, kterej se teda do tý postavy trouby, jak ho při promlouvání do duše nazve i Saul, fakt hodí), ale ne úplně zručným režisérským uchopením, díky čemuž zapadá do celkem šedého průměru, což mi tu přijde škoda. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pre mna jedna z naj vianočných klasík, ktorú tým pádom vidím raz ročne. Relatívne originálny námet z doby, kedy sa ešte na poli romantických komédií dalo niečo vymyslieť. Niečo, čo by nezaváňalo iba čistým kalkulom. Bullockovej okrem Revesa sedí aj Pullman, ktorého poslala v inom filme do prdele Ryanová kvôli Hanksovi, krava. Keď sa herci k sebe hodia, hneď sa lepšie točí a aj na to pozerá. ()

Radka.Skouma 

všechny recenze uživatele

V žánru romantické komedie, které jsem svého času velice ráda sledovala, patřil tento snímek k těm lepším. A jsem přesvědčená o tom, že za to mohl i kvalitní dabing /angličtinou nevládnu natolik, abych film dokázala poslouchat v originále/. Sandra Bullock je jako hlavní hrdinka naprosto okouzlující a Bill Pullman patří k mým oblíbencům. ()

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Velmi pohodový vánoční film s jednoduchým obsahem. Žena se zamiluje do jednoho muže, kterého potkává na vlakovém nádraží. Jednoho dne muže přepadnou a on spadne na koleje, nedaleko je slyšet přijíždějící vlak a žena se vydá mužovi na pomoc. Po té co mu zachrání život se vydává za jeho snoubenku, aby ho mohla navštěvovat v nemocnici. Žena se seznamuje s jeho rodinou a s jeho mladším bratrem. Děj se zamotává a hlavní hrdinka si musí vybrat mezi oběma bratry. Celkem slušná romantická komedie, kterou jsem si jako malá holka oblíbila. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (12)

Reklama

Reklama