Reklama

Reklama

Houba Bob, který byl jako kuchař už tři sta čtyřiasedmdesátkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce, sní v podmořském Bikini Bottom o povýšení a věří, že je favoritem pro funkci ředitele nové restaurace řetězce Krusty Krabs. Místo něj však pan Krabs nabídne místo Bobovu pesimistickému sousedu Squidwardovi. Zničený Bob vezme nejlepšího kamaráda Patricka a vydá se s ním do Goofy Goobers, aby utopil smutek ve zmrzlině. Jenže pak se úhlavní nepřítel pana Krabse Plankton rozzuří, že se o otevření Krusty Krab 2 objevila reportáž v televizi, zatímco do jeho restauraci Chum Bucket ještě nepřišel ani jeden zákazník. Rozhodne se pomstít a ukrást přísně tajný recept na populární pirožky pana Krabse. Součástí plánu je také krádež koruny krále Neptuna, falešné obvinění pana Krabse z této krádeže a samozřejmě vláda nad celým světem. Nejprve se mu daří, ale pak se do věci vloží Bob, který spolkne zklamání a jako věrný zaměstnanec nabídne panu Krabsovi pomoc. Jenže dokáže vůbec malá mořská houba tak velkou věc, jako je záchrana královské koruny a likvidace slizké pěny dřív, než Plankton změní Bikini Bottom v Planktopolis? Možná ano, vždyť má na své straně Neptunovu dceru Mindy... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

HAL 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se zmást okolními komentáři a čekal jsem že to navzdory dojmu z obrázků nebude film cílený na čtyřleté děti, no... a on to přitom film cílený na čtyřleté děti prostě je, ani ne na úrovni nových sérií My Little Pony. V tom se asi nijak neliší od seriálu, jen těch nápadů je tu nahuštěno víc, a krátké cameo Hasselhoffa, ale nic tak kulervoucího jako když byl ve Vybíjené. Ale tak aspoň trochu pomrknutí na diváky kteří se na tohle budou dívat se svými dětmi. 6/10 ()

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Takhle ujetej film pro děti jsem asi ještě neviděl. Měl jsem tu čest shlédnout českou verzi, takže nemůžu srovnávat kvalitu dabingu, ale teplej uvaděč mě docela dostal :D. Jinak Bob a Patrik jsou fakt 2 nejbláznivější animované postavičky jaké můžete potkat. Pod vodou odehrávající se dobrodružství, kdy naši hrdinové putují v hamburgerovém vozítku oceánem vstříc neznámu, se vám ale bude líbit. Film je napěchovaný úžasnýmy gagy a bláznivými postavami. Nudit se nebudou ani malý, ani velcí. 80% ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Totální úlet, kterému by precizně vystavěný scénář mohl závidět leckterý soudobý film, obzvláště český. Líbí se mi ta linka s piráty, Hasselhoff, uklízečka na konci :-) a obecně velice pozitivní náboj. A dokonce to má celé brechtovské prvky odcizení (!), dotažené do dokonalosti scénou na vysoušecím pultu. Po pravdě jsem nečekal, že by tohle mohlo utáhnout celovečerák, ale tvůrci fakt vymysleli dost dobrou a zajímavou jízdu, kde o nečekané zvraty není nouze. ()

codeas 

všechny recenze uživatele

v poslední době je málo kvalitní 2d animovaných filmů. Všichni -dokonce i Disney- se snaží přidávat třetí rozměr, a umocňovat tak zábavu těchto filmů. Tento film vznikl podle nejúspěšnějšího amerického seriálu současnosti. Celý film je velmi zábavný a má dost velmi povedených scén. Velmi doporučuji tento film, a není ani třeba znát již zmiňovaný TV seriál. ()

AZbest 

všechny recenze uživatele

Jasné, že som sa smial na modrej rybke Dory v Nemovi, na Oslíkovi v Shrekovi, na Chicken Joe-ovi v Surf's Up atď... ale na Patrickovi Star som modral od smiechu. A nie len na ňom. Jednoduchý detinský humor ma totálne dostal a nebola potrebná ani "dospelácka" satira, ktorú poznáme napríklad zo spomínaného Shreka. Geniálne hlášky a detský duch hlavných hrdinov, nasprostastosť Kinga Neptuna, Hasselhoff a Gooffy Goober Theme Song :) ... Proste som sa smial ako pri žiadnom inom animovanom počine. A o to predsa ide. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (14)

  • Keď sa Spongebob a Patrik vydajú nájsť ukradnutú Neptunovu korunu, na ceste sa ocitnú v jednom bare, kde hľadajú kľúč od svojej káry, ich sprevádzala skladba "You Better Run" od Motörhead. (Dzusta)
  • Film obsahuje jednu potitulkovou scénu. (hrumsrt)

Reklama

Reklama