Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina sa vydá kempovať a netuší, čo na ňu číha v lese. (Disney+)

Recenze (11)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá epizoda American Horror Stories se tentokrát točí kolem záhadného zla, které pobývá v Národním parku Kern Canyon. Režie a scénáře se chopil Manny Coto, hlavními hrdiny jsou poté rodiče, kteří hledají svého ztraceného syna a zamotají se do patálií se záhadným zlem. Jak si poté šestá epizoda vede v porovnání s předchozími díly?   Šestá epizoda American Horror Stories prozatím patří mezi ty lepší epizody. A to i co se týče hereckých výkonů. Nový stěžejní člen ansámblu klasického AHS Cody Fern se vrací v této epizodě American Horror Stories a nadále se mu dokazuje prokazovat svůj talent. Hlavními postavami jsou ovšem Jay a Addy Gantzovi v podání Aarona Tveita a Tiffany Dupont. I ti jsou ve svých rolích fajn a zápletka se točí kolem hledání jejich ztraceného syna, přičemž se v tomto ohledu věrohodně dokáže prodat vztah ex-manželů, které definitivně rozdělila ztráta syna. I závěr epizody má zajímavé vyvrcholení, které svým vyzněním tak trochu připomene klasické AHS.   S horovou atmosférou se pracuje slušně, vizuální stránka nadále není u American Horror Stories dvakrát výrazná. Přesto šestá epizoda American Horror Stories patří zatím k těm lepším. Pořád se ovšem dá doufat, že v příštích epizodách bude líp. Snad i v té sedmé, která se po vzoru prvních dvou vrátí do starého známého Murder House...... ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všetko, čo mal byť nový Wrong Turn, a nebol. Stručná, výstižná charakterizácia postáv, lesy, mierne inovovaný, zábavný príbeh, gore a... Proste must see, v perfektnom podaní a natočení! ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stačí pomerne málo (upustiť od korektnosti) a aj Ryan Murphy dokáže vyprodukovať dobrú béčkovú epizódu v štýle Pachu krvi ktorá fanúšikov tohto štýlu hororov určite poteší.... ()

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na plné čáře nejlepší díl ze všech a to už jsem upřímně po třetím díle tohohle wannabe AHS seriálu nic nečekal. Postavy velmi sympatické a nejlepší herecké výkony. Jsem si myslel, že hlavním hercem byl Clayne Crawford, který hrál v They Come Knocking z Into the Dark, ale nakonec to on není. Nápad hned zezačátku skvělý a prostředí bylo vybráno taky zajímavě. Celé se mi to líbilo, ale od doby, kdy nastal první zvrat týkající se jejich průvodce se to o něco zhoršilo. Lehce tu byla tak jako u Ba'al problémem nahačmanost několika zvratů blízko sebe. Každopádně, to pak zase jelo už v pohodě, ale hůř, a konec fajnový. Tenhle díl bych rád zkoukl i znovu. Připomínalo Wrong Turn. ()

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z těch lepších - bavil, odsýpal, fungoval. Námět kempování a následné ztracené jednoho zúčastněného je takovou ověřenou klasikou a prostředí rozlehlých amerických lesů, ve kterých je snadné se ztratit, je strašidelné samo o sobě. Pravdou ale je, že přesně tyhle příběhy už jsme viděli zpracované na desítky způsobů a tak ani tenhle nepřinesl nic extra nového -  snad jen ten konec, který se s ničím nemazlil. ()

Reklama

Reklama