Reklama

Reklama

Fate/kaleid liner Prisma Illya

(seriál)
  • Japonsko Fate/kaleid liner プリズマ☆イリヤ (více)
Trailer 2

Série(4) / Epizody(42)

Recenze uživatele kubka4 k tomuto seriálu (3)

Season 1 (2013) (S01) 

Nevím, co proti tomu všichni mají... Mě to přišlo vtipné a roztomilé, ba dokonce i souboje byly zajímavé, takže co je špatně? Ano, sice to nemá zrovna moc společného s Fate/ sérií, ale co na tom? Hold Fate/kaleid liner Prisma Illya není pro každého. Buďto si ji oblíbíte, nebo zavrhnete a nic mezi tím... - 90% ()

2wei! (2014) (S02) 

Oproti první sérii docela změna, ale i tak mě to pořád baví. Je to vtipné (ta doktorka to doopravdy zabila), milé, místy poněkud "creepy" (obzvláště pokud uvážíme, že je těm holkám deset let!), ale i napínavé a docela akční. I na nějaký ten pěkný souboj dojde. Rozhodně to není anime pro každého, ale mě vyhovuje. - 90% ()

2wei Herz! (2015) (S03) 

Fate/kaleid liner Prisma Illya Zwei Hertz! je z mého pohledu opravu povedené anime, zcela odlišné od svých vážných a temných "sourozenců" (Fate/Zero a Fate/stay night). Oproti nim je mnohem více vtipné a roztomilé, a také s trochou ecchi, která mi tam nijak nevadí. Zároveň ale dovede navodit i velice napínavou atmosféru, obzvláště co se týče soubojů, které nijak nezaostávají za těmi z Holy Grail War, i když je jich výrazně méně. Jak už jsem psal u předchozích dvou sérií, tak tohle anime určitě není pro každého, ale rozhodně stojí za zhlédnutí. Já jsem se náramně bavil a už se těším na další pokračování... - 95% ()

Reklama

Reklama