Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bound je napínavý akční thriller o ženě, bývalé podvodnici, která naletěla mafiánovi - jenž „pral“ špinavé peníze. Spolu s další podvedenou dívkou se zapřísáhnou, že se pomstí a oberou mafii o dva miliony dolarů, a sice velice dobře promyšleným plánem. Ten, žel ztroskotává v okamžiku, když se začínají dít nepředvídatelné události. Všichni hráči této hry se náhle ocitají ve smrtelných pavučinách překvapení a podvodů... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

EdaS 

všechny recenze uživatele

Krásně stylový (velmi zajímavá a invenční práce s kamerou) noir s žhavými hlavními představitelkami, který sice po úvodním "seznámení se" trošku nudí, ale v půlce se rozběhne vražedným tempem, zvrat střídá zvrat, hlavní postavy se chovají relativně logicky (což je příjemné) a rafinovaně a napětí se dá krájet. Nebýt slabší druhé čtvrtiny, mohlo to být za pět. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si to hlavně kvůli opěvovaný žhavý lezbický scéně. Ta byla hned zkraje – obstojná; byť dějově to půspbilo jak z porna (v dobrém slova smyslu). Pak mi ale Wachowští začali servírovat – jak jim já říkám – film „s plánem“, a to bylo moje gusto. Teda až do chvíle, kdy přišel přehmat, který byl podle mě až moc umělý. V té chvíli spadla má nálada na 3*, ale během zbytku děje se zase vyšplhala skoro na 4 a při psaní komentáře mám takovej ten známej hřejivej pocit z dobráho filmu. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 7 | hudba 7 | humor 0 | akce 2 | napětí 3 | pustil bych si znovu 6 ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

Výborný snímek. Wachowski se rozhodli příběh omezit prostředím a z toho čerpají řadu velmi napínavých scén. Herečky jsou opravdu šikulky, erotické scény (jedna nebo více, podle toho co považujete za erotické) opravdu dobře natočené a Joe Pantoliano asi ve své nejlepší roli. Rozhodně lepší než dvojka Matrixu :) ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Tenhle film prostě miluju. Nevím, jestli je to krásou Giny Gershon a Jennifer Tilly, jejich společnou lesbickou scénou nebo tím, jak geniálně se jim povedlo okrást mafii anebo vším dohromady, ale podle mě je to super film. Nízký rozpočet, pár herců, čtyři interiéry a co se s tím dá dělat za zázraky. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jestli něco nesnáším, tak ženskou, co se omlouvá, že chtěla sex." Mně spíš vadí, že když se mi holka jako Corky líbí, tak já jí nestojím ani za to, aby se vysmála mýmu průměrnýmu mužství. Prostě si je klidně na holky. Já teda taky, ale přesto v tom vidím problém. Ale vraťme se k filmu. Tam dvě holky chtěly oblafnout špatnýho mafiána. Takovýho, kterej nejen umí prát peníze, ale on je umí i žehlit. Fakt. Je to prostě borec a s holkama boxuje zásadně bez rukavic. Tak prostě mají vypadat drsný hrátky s mafií, pistolema, zahradnickejma nůžkama a hasákem. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Na plakátu k filmu má herečka Gina Gershon tetování na nesprávných rukách. Ostnatý drát má mít na levé a to druhé tetování na pravé ruce. (blackrain)
  • Joe Pantoliano byl do role Caesara doporučen Ginou Gershon. (D3VIL)
  • Role Violet byla původně nabídnuta Gině Gershon. (D3VIL)

Související novinky

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

18.08.2018

Napínavá dramata z vězení, rebelství Samuela Fullera, charisma Roberta Ryana, bojovnost Idy Lupino, emancipace nových osudových žen, šílenství noirových psychopatů, temné příběhy ze severu Evropy a… (více)

Reklama

Reklama