Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Upíři znovu tady! Upíři Johna Carpentera vás přivedli až na samý okraj hrůzy ... buďte připraveni na to, že tentokrát překročíte hranice. Drsný zabiják upírů Derek Bliss (Jon Bon Jovi) se vydává na lov krvežíznivých tvorů do srdce Mexika, kde dostal nový úkol od záhadného klienta. polečně se skupinou zabijáků, ve které je i atraktivní Zooey, jež by mohla, ale nemusela být jednou z nemrtvých, se Derek pouští do boje s rostoucím počtem nebezpečných upírů prahnoucích po krvi a jejich úskočným a mocným vůdcem, který má však pro ně svůj vlastní plán... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

helraiser 

všechny recenze uživatele

V žádném případě ne tak špatné jak jsem po přečtení některých zdejších komentářů čekal, ale na první díl od Carpiho to samozřejmě nemá. Hlavní upírka moc charisma nepobrala, ale na druhou stranu to je pořádná kost. Celkově se jedná o průměrnou upířinu na kterou se celkem dobře kouká, ale za pár dní už ani nebudete vědět o co tam vlastně šlo. V žadném případě to ovšem není zbytečná ztráta času a za zkouknutí to určitě stojí. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vitajte v Mexiku, ale buďte obozretní. Majte sa na pozore. Premnožili sa tam vampíri. Skúsený, profesionálny lovec upírov Derek Bliss je povolaný, aby sa im postavil na odpor a pokiaľ možno ich čo najviac zlikvidoval. Bez dlhého premýšľania prijme tento kšeft. Vyberie si štyroch pomocníkov a pustí sa do práce. Hon na nemŕtve, krvilačné príšery sa môže začať. "Vampires: Los Muertos". Hlavnú úlohu zabijaka upírov stvárnil známy americký rocker Jon Bon Jovi. ** ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Lovec upírů Derek Bliss (Jon Bon Jovi) dostává nový úkol - má dát dohromady partičku lovců, a vydat se do Severního Mexika zastavit rostoucí počty upírů v tamních krajích. Jenže všichni, které si do svého týmu vybral, se v poslední době rozhodli pověsit své řemeslo (a svůj život) na hřebík, a tak musí dát dohromady jinou partu - místního teenagera (Diego Luna), skoroupírku (Natasha Gregson Wagner), kněze (Cristián de la Fuente) a upírobijce z Memphisu (Darius McCrary). To už je tým, se kterým by se možná mohl šéfce upírské bandy postavit ... Už původní Carpenterovi upíři nebyla žádná výhra, a natož toto "pseudopokračování". V půlce filmu jsem se přistihl, že jen tak podřimuju - a to se přitom snaží být film docela akčním. Nu což. A ještě ... jedno staré přísloví praví - Ševče, drž se svého kopyta. Stoprocentně to platí i o představiteli hlavní role, Jon Bon Jovim. Jestli je něco horšího než hrající zpěvák, tak už snad jen zpívající herec ... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tommy Lee Wallace není John Carpenter. Volné pokračování je docela upíří břečka. Jon Bon Jovi se snaží hrát, ale Wallace snad zmrvil, na co sáhl. Osobně jsem čekal nějakou odvázanou ultra řež, ale tady aby se krvavé scény jeden dořezal. Když bych se řízl žiletkou při holení, jako že ji nepoužívám, tak je to větší masakr, než pozorovat znuděné obrazy, ve kterých si o hororu tvůrci mohou nechat jen zdát. Pravda, on ten Bon Jovi sem taky moc neseděl, a tak je to s celým tímhle nanicovatým filmem. Nesedl mně. 20% ()

anais odpad!

všechny recenze uživatele

Bon Joviho neposlouchám, ale i tak jsem si klad otázku, co toho člověka donutilo hrát zrovna v takovém shitu? Určitě má kontakty na mnohem zajímavější filmaře Ale možná je fanouškem té nejlacinější hororové produkce a rozhodl si tak splnit si svůj dětský sen. Kdo by nechtěl být lovcem upírů, že? Scénárista se Bon Jovimu snaží do úst vkládat všeliké drsné hlášky, jenže tenhle zpěvák prostě drsně nepůsobí. K tomu je to celé natočeno špatně, film z počátku docela baví (Bon má zbraně uloženy v surfovacím prknu!), ale tak po půlhodině začne vyloženě nudit. Strašidelné to není ani trochu, sem tam stříká krev, ale nic co byste neviděli jinde, často v lepším provedení. Upíři 2: Nemrtví, jsou podřadné béčko, které bych doporučil jen těm, kteří si cestou temným hvozdem nemají strach pískat It´s my life! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Ray Collins (Darius McCrary) má ve filmu zbraň Smith & Wesson 916A ráže 12 Gauge. (dc125)
  • Akademie sci-fi, fantasy a hororových filmů v USA ocenila snímek v kategorii nejlepší DVD. (Terva)

Reklama

Reklama