Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ahsoka je konfrontována se svou minulostí, zatímco její spojenci podnikají záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (74)

hustle_sweat 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sabine je force sensitive , Jacen je force sensitive , KAŽDÝ JE FORCE SENSITIVE !   Flashbacky do klonových válek i souboje byli nádherné . Anakin měl ovšem ten uncanny digitální obličej , to ale nemění nic na tom že to je další filler kde polovina epizody je zaměřena na oblohu či objekt zatímco Ahsoka má zkřížené ruce.  Vážně doufám že se dočkáme vysvětlení kde jsou všichni force sensitive bytosti v době nového řadu. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu, jak je možné, že Dave Filoni ještě nemá klíče od celé Star Wars ságy. Kdo by byl čekal, že tvůrce “animáků pro děti” dokáže natočit jedno z nejlepších hraných Star Wars od dob George Lucase. Na jeho film se neskutečně těším. Minulý týden nám svůj návrat ohlásil Hayden Christensen, ale stejně nechci zabíhat do spoilerů. Řeknu jen tohle: stále si Anakina dává fantasticky, a jsem neskutečně rád, že se rozhodl k této sérii vrátit. A mimo něj… tahle epizoda měla všechno, co od Filoniho Star Wars čekám: učení o Síle, fan service ale provedený kvalitně a nenásilně, trochu humoru, solidní akci, a dobrý scénář. Říkám si, kde tohle bylo, když vyráběli Kenobiho?? ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jasně, to provázání na SW díky Anakinovi je super. Ale… scénáristické provedení je celkem ubohost. Celé to působí jako vizuálně efektní (zbytečné) artové cvičení, které děj ale naprosto nikam neposune (a ještě vůbec nedává smysl). Prostě nemá souřadnice, nemá “cestovací kroužek”, ale má experimentální mezigalaktický pohon ve formě velryby… a hláška “sice nevíme kam to bude, ale lepší než neletět nikam” byla nejvíc vypatlaná hláska v historii SW. Jediný důvod proč nedávám podprůměr je ten, že ony velryby viděl už Grogu v třetí řadě Mandaloriana (což samozřejmě neocení ten kdo ví, jak mezi galaxiemi cestovali v poslední epizodě Povstalci). ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kto by to povedal, ze Jedi-ovia pred smrtou nevidia svetlo na konci tunela a neskoncia v "ocistci" ale u svojho majstra, kde "halucinuju". :) Kazdopadne vizualne zaujimavy diel s epickejsim zaverom, kde sa dozvieme, ako paradne vedia "velrybo-krakeny" "jump-nut" vesmirom. Inak sa nedeje nic na ziadnej dalsej dejovej linii, co je skoda. Inak, uz od druhej epizody si stale usmevne predstavujem, ze keby som si na hrud pripol blister plny ibalginov - mam asi najvyssi vojensky RANK v Novej Republike v StarWars univerze. :D ()

Veskoslav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidět 1. generaci klonových vojáků ve skutečném brnění a ne CGI je něco, co člověk chtěl vidět už hodně ale hodně dlouho. A ten zbytek? Lahůdka:) A lidé jako krvinka skutečně dokazují, že bez znalostí předchozího seriálu Rebels a CW Vám to absolutně hovno řekne a budete akorát za hlupáka, když nevíte, co je to Purrgil:) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • V rámci flashbacků uvidíme dvě válečné operace. První je bitva o Ryloth, domovskou planetu Hery Syndully (Mary Elizabeth Winstead). V té době vedl rebelii proti Separatistům její otec generál Cham Syndulla. A druhá je během Obléhání Mandalore a občanské války, kdy se republikové vojska spolu s loajalisty vedené Bo-Katan Kryze, postavila proti vojskům Maula na konci Klonových válek (od r. 2008). (Veskoslav)
  • Svět mezi Světy (World Between Worlds) se původně nazýval Vergence Scatter a můžeme jej například vidět i v tajných poznámkách dávných rytířů Jedi v Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019). (Veskoslav)

Reklama

Reklama