Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby jí pomohl vyloupit údajně nejbezpečnější sejfy v Evropě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (214)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavné a podľa mňa sa vydaril hlavne casting. Matthias Schweighöfer síce obsadil sám seba, ale lepšie nemohol urobiť. A že prilákal Nathalie Emmanuel je takisto fajn úlovok. Veď je to jedna z najkrajších Angličaniek vôbec a to hlavne preto, že ako Angličanka nevyzerá. Film netreba brať príliš vážne a potom sa môže celkom páčiť. Nijako neurazil a hlavne nemá v sebe korektný výplach, ako píše Jaro.Krafcik. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to jen další z odlehčených heistovek, ale funguje to. Samotné otevírání trezorů patří k tomu nejzábavnějšímu, co jsem na dané téma viděl, film si od začátku do konce drží solidní tempo a i přes občasná hluchá místa dává většinou zapomenout na přepálenou stopáž a funguje i vtip, ačkoliv bez otravného pištění hlavního hrdiny bych se obešel. Matička Praha potěší vždy a cyklovýlet pražskými ulicemi jsem si docela užil. Výhrady nemám ani k hercům. Schweighöfer ukázal svůj komediální talent a Natálka je roztomilá, což v jejím případě stačí. Pokud se vám líbila Armáda mrtvých, budete se bavit tady. 80% ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[66%] Prequel k nedávné ARMÁDĚ MRTVÝCH. No a právě, že ta armáda zombíků mě moc nebavila, ale o tom se bavit zde nebudu. Tohle nemá s mrtváky nic extra společné. Aby se teda neřeklo, tak tu máme záběr v tv, kdy vidíme začínající apokalypsy nemrtvých a k tomu asi 2 sny, kdy se hlavnímu herci zdá o zombících, kteří se po něm sápou. Jinač je to takový rádoby klasický film o loupežích. Trochu tu sem tam hapruje logika, mnohdy se mi zdá, že je to mají lupiči moc jednoduché, ale to mi nijak nevadilo. Stopáž přes dvě hodiny mi také docela rychle odsýpala. Ústřední herec, který hraje postavu Dietera, mi přišel celkem fajn. Jen ty jeho přehnané jekoty mě trochu srali, ale zvykal jsem si. ;) Ostatní herci bez problému. Bylo zajímavé a i místy vtipné pozorovat Prahu. Zejména, když ve filmu zazní češi, co něco povídají. To pak je velký rozdíl, když poslouchám dabované hlasy a do toho autentické hlasy kolemjdoucích čechů a nebo ty čechy z ostrahy – to bylo už na pováženou, ale co už. Celkově je to levný počin, ale co čekat na poměry netflixu apod. Každopádně mě to jako celek docela bavilo. Dieterův útěk napříč Prahou byl super. Závěr takový méně záživný, ale svůj smysl dával. AKCI tu člověk nemůže moc očekávat, o tom to není. Soundtrack od Zimmera a Mazzara byl solidní. Nicméně, ať už jsem to popsal jakkoliv, tak to bylo docela zábavné dílko, ke kterému se už asi nikdy nevrátím, ale neurazilo to. ()

Krabak 

všechny recenze uživatele

Seriál absolutně o ničem. Hlavní postavy nudné, ploché, bez toho, aniž by si je divák něják oblíbil. V podstatě každá z hlavních postav mě tam nehorázně štvala. Ale když už to byl TOP tip na Netflixu, tak jsem se fakt musel podívat, co že je v této době vrcholem... Pokud tohle, tak je mi z toho dost špatně. Dále Tigran Hovnokimian, nebo jak se píše, se taky najebe všude. Já toho rádoby komika opravdu už nemohu vystát. Seriál měl dva plusy. První, že skončil, druhým byla animace těch sejfů.---> 15% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • V prvních minutách může pozorný divák zaslechnout v originálním znění i češtinu (v kombinaci s němčinou), a to od ženy křičící na hlavního hrdinu (Matthias Schweighöfer), který se zatím z televize dozvídá o zombie apokalypse v Las Vegas, přestože se celá situace odehrává kdesi v Německu. Češtinu pak v hojném množství můžeme správně slyšet i během loupeže v Praze. (ArsenalEagle)
  • Jako centrála Interpolu, která se ve filmu nachází v Lyonu, posloužilo kongresové centrum na Vyšehradě. Natáčelo se i na jiných místech Prahy. (paragonb)
  • Film se natáčel v následujících lokacích: Česká republika (Praha, Mariánské lázně, Slapy, Hýskov, Stará Huť, Vinařice, Vrané nad Vltavou, Velká Amerika), Rakousko (Hallstatt), Německo (Obersalzberg) a Francie (Paříž). Mezi pražské lokace patřily Rudolfinum, Železniční most, chrám Svatého Víta, Václava a Vojtěcha nebo budova České spořitelny v Rytířské ulici. (Muffino)

Související novinky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Reklama

Reklama