Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní společnost ovládá kult krásných žen. Betty má smůlu. Se svými tlustými brýlemi, špatnou pletí a nemožným účesem se mezi krásky rozhodně neřadí. Betty je prostě ošklivá. Betty pracuje v módním domě Eco Moda. Je pracovitá a zodpovědná a nesporně také schopná, ale krásy moc nepobrala. Betty je odsouzena do role chytré ošklivky, kterou její krásné kolegyně neustále ponižují; cítí se osamělá a touží po lásce. Zamiluje se právě do toho nejméně dostupného muže - samotného prezidenta společnosti, syna jejího zakladatele a velkého záletníka Armanda Mendozy... (Pawlinkaaa)

(více)

Recenze (203)

Galadriel odpad!

všechny recenze uživatele

Na tuhle (doplňte si sami svůj oblíbený velmi sprostý výraz) se dívaly téměř všechny moje spolužačky a po jednom neuváženém slibu mě přemluvily, abych se také na 10 minut podívala. Lidi, to byl děs. Jsem poznamenaná až do konce života a nevím, jestli kvůli tomuhle zážitku nebudu mít jednou problémy ;-) ()

werus 

všechny recenze uživatele

Když tak koukám na to obrovský množství "odpadů!", ptám se sama sebe, za co jsem vlastně udělila tu jednu hvězdičku. Vlastně je to jenom proto, že když se podívám na "svůj odpad!", tak pustit mi někdo něco z něho, asi se radši přeci jen podívám na tohle. Že by to nebylo s nadšením, o tom žádná. Všechny telenovely jsou úplně stejné, tak i Ošklivka Betty, ale na Divokém andělovi lze vidět, že hodnocení tohoto žánru jde vytáhnout i na dvě hvězdičky. Ale nikdy ne výš. Toto je právě ten žánrově slabší podprůměr. A pak je zbytek :). A když se tak podívám na naši českou verzi - Ošklivku Katku, soudě podle toho co jsem viděla, nebyla přece jenom na kolumbijská lepší? ()

Reklama

darwin odpad!

všechny recenze uživatele

Kultovní seriál pro všechny telenovelami vykrmené puťky a škaredé holky, které pořád ještě doufají, že skrásní, ale darwin varuje, není to tak snadné, jak se může zdát. Betty to sice zvládne tak hravě, jako Valentina vyndat vycpávky ze svých svetrů (znalci telenovel vědí o co jde) a nakonec i ušlapnutý hošan se promění v krásného prince na bílém koni, ale varuju vás holky, takhle to v životě nechodí a váš život může být nakonec tak nudný jako tento seriál. ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Proč tak nízká hodnocení??? Vždyť je to naprosto nezvyklá telenovela, ne jako ty ostatní - hlavní hrdinka není krásná (což znamená, že má debilní účes, rovnátka a okuliare zvíci dna od půllitrů, na jejichž obroučky musely padnout dvě želvy sloní). A to je taky jediný rozdíl oproti zbytku té síně hrůzy, do které telenovely patří. Stejně všichni víme jak to skončí, a ani děsivá mystifikační obratnost exředitele Irona nás nemůže zmást....Když komerce, tak komerce, že? Částečně by nás mohlo uklidnit, že telenovely nesledují pouze české důchodkyně, ale že jejich úspěch je jaksi globální, jenže to není uklidňující, ale spíš horrorová představa.... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Ze záčátku jsem to nesledoval a ani jsem to neměl v úmyslu ale kolega v práci přišel jednou s tím ,že zrovan dneska se změní a bude krásná ,tak jsme na to všichni čuměli a ona se opravdu změnila ,ale k horšímu ta proměna přišla až mnohem dýl. Přesto jsem ani nevím proč pak na to koukal asi to bylo v tom ,že to bylo hodně humorný. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • Seriál se vysílal v 15 zemích světa. (HappySmile)
  • V Ekvádore mala telenovela taký úspech, že kvôli jednej časti dokonca prerušili oficiálne stretnutie vlády. (krasomama)

Související novinky

Můj další řecký příběh

Můj další řecký příběh

23.06.2006

Existuje mnoho příběhů o ženách či dívkách, které z ošklivé kačeny se změnily na krásné labutě. Za všechny třeba Ošklivka Betty, Když jedna bota sedí, Popelka (a všechny ty filmy na ní založené,… (více)

Reklama

Reklama