Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Druhá série ukazuje, jak zemřel Mim, za jakých okolností, to vše v rámci příběhu sahajícího až do dob studené války. (cerdax2)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Isard 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sérii, naprosto úžasné, se seriál vrátil s druhou, ještě lepší! Opět máme partu zkrachovanců z MI5, kteří se připletou do cesty ruským agentům. Opět dostáváme krásnou kombinaci starosvětské atmosféry a moderního thrilleru. Od blyštivého centra Londýna po půvabné Cotswolds se odvíjí chytrý a napínavý příběh, plný skvělých dialogů, svérázného humoru (Oldman si roli odporného vagase vyloženě užívá) a zajímavých postav. Zvláštní je, že nejde o nijak uspěchané dílo, a přesto pojme spoustu témat, od účtování s časy Studené války, až po osobní příběhy, od mocenských šachů po klasické špionování. Navíc to všechno moc dobře vypadá, soundtrack a úvodní písničku nazpíval Mick Jagger. Víc už se snad seriál chválit nedá…. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

druhá série na to jde trošku jinak a komorní konverzačku vyměnila za modernější špionážní thriller, kde se to jen hemží podrazy a spícími agenty. Pořád do toho ale dokáže dát jisté oldschool prvky a na zábavnosti jí to nijak neubralo. Oldman je stále vynikající a svého alkoholika, který ale stále strčí do kapsy všechny nové agenty si vyloženě užívá. V rámci žánru špionážních thrillerů v posledních letech moc lepších věcí nevzniklo...80% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„CIKÁDY. SPÍCÍ AGENTI ZAČLENĚNÍ DO BRITSKÉ SPOLEČNOSTI. CIKÁDY JSOU TOTIŽ PŘED VYLÍHNUTÍM CELÉ ROKY POD ZEMÍ…“ Díky tomu, že není třeba se víc seznamovat se v podstatě ihned rozjíždí příběh plnej ruskejch agentů a Marka Vašuta. Finále pak je uspokojivě dlouhý – byť béčkový a vyniká v něm postava Jacksona Lamba. Je tady taky víc toho anglickýho humoru a vůbec ten příběh je o dost přímočařejší a zajímavější než 1. série. /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Seriál je založen na knižní sérii „Slough House“ a románu „Dead Lions“ z roku 2013 autora Micka Herrona. 2.) První a druhá série se natáčely souběžně. 3.) Thx za titule “Karel Himmer“. ///                         PŘÍBĚH  *****  HUMOR  **  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jak první série začala, tak druhá série přidala na plynu a díl za dílem každou epizodu končila nějakým zvratem, že jsem neměl sílu se ani nadechnout. K tomu přidala úhlavního nepřítele v podobě Marka Vašuta, který si svoji roli ruského mafiána, co vypadá víc jak Vašut, než jak Rus, užil naprosto fantasticky. ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spokojnosť. Tentokrát si to Slough House rozdá s Rusákmi a je to ako za starých zlatých časov v studenej vojne. Všetko to odsýpa rýchlo, len ten Vašut tam mal trochu slabšiu úlohu, dúfal som, že dostane viac priestoru. Ale inak pohoda. Keď sa objavila pesnička Scientist od Coldplay na jednom nemenovanom pohrebe, tak som skoro padol od smiechu. Bolo treba, samozrejme, spomenúť vec, s ktorou súhlasil aj historik Norman Davies - Británia zbrojí menej a menej. Nuž o 25 rokov neskôr sa v Slow Horses spomína, že treba zbrojiť viacej. Som zvedavý, čo bude v ďalšej sérii. V upútavke Lamb hovoril: Elvis shot Kennedy and Hitler built the pyramids. Tak dúfam, že až takéto halušky sa variť nebudú. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama