foto

Christian Clemenson

  • nar. 17.3.1958 (62 let)
    Humboldt, Iowa, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Not Safe for Work
2011 J. Edgar
2010 Ashley's Ashes
2006 Let 93 (TV film)
Let číslo 93
1999 Ztracený a nalezený
1998 Armageddon
Big Lebowski
Málem hrdinové
Velký Joe
1995 Apollo 13
1993 A kapela hrála dál (TV film)
Josh a S.A.M.
1992 Hrdina proti své vůli
1991 Král rybář
1990 Špatný vliv
1988 Daddy's Boys
Nehoda na silu 7 (TV film)
1987 Chlap na míru
Independence (TV film)
Vysíláme zprávy
Vzdávám se
Černá vdova
1986 Hana a její sestry
Hořkost
Orlové práva

TV seriály

2019 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
The Burden of Our Choices (S21E04)
2017 Colony (TV seriál)
Ronin (S02E13)
Seppuku (S02E12)
The Garden of Beasts (S02E10)
další epizody (9)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Washingtonovi špioni (S04E10)
Lov na špiony (S04E01)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Rasová karta (S01E05)
100% nevinný (S01E04)
Tým snů (S01E03)
další epizody (5)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Přelíčení a poprava (S03E10)
Zpět v akci (S03E08)
2015 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Natvrdo (S02E02)
Myšlenky svobodného muže (S02E01)
Mystérium sexu (TV seriál)
Nežádoucí vliv (S03E04)
2014 Legenda (TV seriál)
Střípky pravdy (S01E09)
Obrazoborec (S01E08)
Tekutý písek (S01E07)
Manhattan (TV seriál)
Last Reasoning of Kings (S01E04)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Bitva o Setauket (S01E10)
Jak dlouhá věčnost (S01E04)
Dallas (TV seriál)
Trust Me (S03E02)
Californication (TV seriál)
Víra, naděje, láska (S07E09)
2013 Shameless (TV seriál)
Frank the Plumber (S03E09)
Where There's a Will (S03E08)
Mike a Molly (TV seriál)
Záhadný soused (S04E05)
2012 Drsná Harry (TV seriál)
Vzhůru a kupředu (S02E22)
Muziko, hraj (S02E19)
Soutěž (S02E17)
další epizody (5)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rodina (S10E19)
Zákon a nepořádek (S10E18)
V ohrožení (S10E17)
další epizody (7)
2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Korunka pro královnu (S10E11)
Odplata (S10E09)
Miamský řezník (S10E08)
další epizody (21)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Nepřátelská děloha (S07E04)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Krvavý cukr (S09E09)
Vražedná realita (S09E06)
Samotář v Miami (S09E05)
další epizody (16)
2009 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Počítání mrtvých (S06E20)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Delko na straně obhajoby (S08E11)
Sečteno, podtrženo (S08E10)
Smrtelná doložka (S08E09)
další epizody (8)
Pohotovost (TV seriál)
Staré časy (S15E19)
2008 Mentalista (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Last Call (S05E13)
Made in China (S05E12)
Juiced (S05E11)
další epizody (19)
2007 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zelené Vánoce (S04E10)
Třetí rande (S04E07)
Pomsta (S04E06)
další epizody (14)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Šílenci (S03E10)
Na visuté hrazdě (S03E09)
Lincoln (S03E08)
další epizody (10)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Nájemný vrah (S02E05)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Právní deficity (S02E10)
Veronica Mars (TV seriál)
Zrádce (S02E06)
Mars vs. Mars (S01E14)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Andělský hlas (S05E21)
2004 Method & Red (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Jako panna (S01E08)
Případ začíná (S01E01)
2002 Ally McBealová (TV seriál)
Setkání po letech (S05E14)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The Women of Qumar (S03E08)
2000 Bette (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Ladies Man (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Zlý holky (S03E14)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Duty Bound (S02E27)
1997 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Jen si sáhnu (S05E19)
Občan Buchman (S05E15)
1995 Cybill (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
1994 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
High Treason: Part 2 (E27)
High Treason: Part 1 (E26)
Bad Luck Betty (E25)
další epizody (12)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
A.K.A. Kansas (E15)
Mail Order Brides (E14)
Steel Horses (E13)
další epizody (15)
Policie New York (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Hearts Afire (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Capital News (TV seriál)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
The Robert Guillaume Show (TV seriál)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
Raising Marijuana (S02E19)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Nor Iron Bars a Cage (S01E07)
The Slap Maxwell Story (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
Head of the Class (TV seriál)
It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Throb (TV seriál)
1985 Mary (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Break In (S01E08)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky