foto

David Leitch

  • nar. Kohler, Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (6)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Hobbs and Shaw
The Division
2018 Deadpool 2
2017 Atomic Blonde: Bez lítosti
Deadpool: No Good Deed
2014 John Wick

Hudební videoklipy

2018 Céline Dion - Ashes (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace