foto

Pamela Dunlap

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Goldfinch
2017 Suburbicon: Temné předměstí
Wetlands
2016 The Wedding Party
2015 Mámy na nože
2013 3 Geezers!
2011 Hodně štěstí, Charlie: Film o velké cestě (TV film)
2010 Golf Millions
2009 16 to Life
Stolen
2008 Výměna
2006 Prázdniny
Záhadná žena: Nemluvně (TV film)
2004 Mind the Gap
2003 Hřích
2002 Zloději času
2001 Jmenuji se Sam
1995 O.J. Simpson - Vrah, či oběť? (TV film)
V poslední chvíli
1988 Čistý a střízlivý
1987 Retribution
1986 Pleasures (TV film)
1985 Amos (TV film)
1984 Seduction of Gina, The (TV film)
1982 Victims (TV film)
1981 Příběh Patricie Nealové (TV film)
1971 Cannon (TV film)
1970 Krvavá máma
1963 Temps des copains, Le

TV seriály

2018 Černá listina (TV seriál)
Nicholas T. Moore (No. 110) (S05E20)
2016 Girls (TV seriál)
Královnou na dva dny (S05E05)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Něco navíc (S06E21)
Castle na zabití (TV seriál)
Hra na vinu (S08E12)
2013 Doll & Em (TV seriál)
Millerovi (TV seriál)
Newsreaders (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Vražedná soutěž (S02E11)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Ve dveřích, část 1 (S06E01)
2012 Squaresville (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na tresčím bále (S05E07)
Rande snů (S05E04)
Čajové lístky (S05E03)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ztraceni v moři (S10E04)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
2010 Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Vztahy s veřejností (S04E01)
2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Dvojí občanství (S05E05)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Doktor v tygřím výběhu (S04E17)
2007 Bratři a sestry (TV seriál)
Domácí problém (S02E05)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
2005 První prezidentka (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nemohoucí trpaslík (S04E09)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hlava (S05E25)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Dead (S02E03)
2000 Bette (TV seriál)
Gideon's Crossing (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Výpadek sil (S03E07)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
1998 Cousin Skeeter (TV seriál)
1997 Die Gang (TV seriál)
1995 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Dvě vstupenky do ráje (S03E19)
1994 Muddling Through (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
1992 The Golden Palace (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Major Dad (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1984 Hot Pursuit (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 The Felony Squad (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace