foto

Paul Schackman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Lone Wolf Survival Kit
2019 Ernesto's Manifesto
2017 Gentlemen's Fury
Out of the Wild
The Spearhead Effect
2016 Café society
2014 Proroctví lásky (TV film)
2012 Hitchcock

TV seriály

2020 Havaj 5-0 (TV seriál)
I ho'olulu, ho'ohulei 'ia e ka makani (S10E14)
2019 Doktoři (TV seriál)
Královny (S02E15)
2018 Doktoři (TV seriál)
Srdce v bedně (S02E08)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Principia (S05E13)
2017 Doubt (TV seriál)
Top Dog/Underdog (E08)
Colony (TV seriál)
Ronin (S02E13)
Nesvá (TV seriál)
Hella Perspective (S02E08)
Hella Disrespectful (S02E07)
Tým Škorpion (TV seriál)
Sci Hard (S04E05)
2016 Notorious (TV seriál)
The Burn Book (E08)
Bosch (TV seriál)
Královna mučedníků (S02E09)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Falešná hra (S14E06)
2015 Devious Maids (TV seriál)
She Done Him Wrong (S03E06)
The Fosters (TV seriál)
Light of Day (S02E15)
Liga snů (TV seriál)
Deflategate (S07E04)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Výstřel ze tmy (S08E15)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Špatné zprávy (S06E13)
Kriminálka New York (TV seriál)
Do or Die (S07E17)
2010 Famílie (TV seriál)
Polda a polda (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Domina vždy plácne dvakrát (S02E16)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Planý poplach (S06E12)
2008 Mentalista (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Právo na smrt (S04E16)
2007 Žralok (TV seriál)
Student Body (S02E05)
2005 Médium (TV seriál)
A Couple of Choices (S01E03)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Pravdu a nic než pravdu (S01E06)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nehoda není náhoda (S02E21)
2000 Advokáti (TV seriál)
Life Sentence (S04E22)
1995 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Holky z Buffalo (S06E02)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky