foto

Paul Schackman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gentlemen's Fury
The Spearhead Effect
2016 Café society
2014 Proroctví lásky (TV film)
2012 Hitchcock

TV seriály

2017 Colony (TV seriál)
Ronin (S02E13)
2016 Notorious (TV seriál)
The Burn Book (E08)
Bosch (TV seriál)
Queen of Martyrs (S02E09)
2013 Devious Maids (TV seriál)
The Fosters (TV seriál)
2011 Harry's Law (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Špatné zprávy (S06E13)
2010 Famílie (TV seriál)
Polda a polda (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Domina vždy plácne dvakrát (S02E16)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Planý poplach (S06E12)
2009 Liga snů (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace