Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erin (Nicole Kidman) kdysi pracovala s kolegou Chrisem jako policistka v utajení a jejich snaha odhalit plány losangeleského gangu skončila tragédií. Když se o mnoho let později v jejím životě znovu objeví hlavní boss, musí se vydat na cestu a bojovat s démony, kteří jí zničili život. Dokáže se od nich definitivně osvobodit? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (97)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kidmanka je skvělá, o tom žádná, ale čeho je moc, toho je příliš. Tím, že prakticky neslezla ze záběru, filmu spíš uškodilo a z jejích strhaných rysů na mě postupně začala padat únava, na které si své odvedlo i vláčné tempo. Je velká škoda, že Kusama prakticky rezignuje na vedlejší postavy. Oni tu jsou, ale v jejich případě se nedá mluvit ani o náznaku nějaké vedlejší linky, která by se sem docela hodila. Dvojnásob to platí o hlavním záporákovi, který se tu vlastně jen mihne. Lehce nadprůměrná rutina. 60% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nicole Kidman je opět skvělá, ale film je natolik obyčejný a nezajímavý, že to nestačí. Po akční stránce potěší jen jedna slušná přestřelka v bance a tím to končí. Pomalé tempo, žádný dějový zvrat pouze solidní herečka v hlavní roli a to mi k dobrému filmu nestačí.3 hvězdy s přihmouřenýma očima za dokonalý make up. 50% ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Ambice hlavních aktérů, tedy režisérky, scénáristů a především Nicole Kidman, nebyly právě malé, ale obávám se, že divák si z filmu odnese jen vzpomínku na strhanou tvář herečky, která byla vždy považována za sexy symbol Hollywoodu a nemá nejmenší problém svůj vzhled vylepšovat zákroky plastických chirurgů. Tady se v zájmu role změnila v lidskou trosku trvale naloženou v lihu a zásobovanou nejspíš i nějakým tím amfetaminem. Ničitelka nepředstavuje dobrý snímek, jelikož Karyn Kusama je jen velmi průměrná režisérka, která příběh potápí směřováním k vztahovému sentimentu a snahou o psychologický ponor do nitra postav, na který nestačí síly ani jí a konec konců ani scénáristům. Poslední hřebík do rakve svého projektu zatloukla neochotou stříhat. Ten film měl být minimálně, zdůrazňuji minimálně, o 20 minut kratší. Celkový dojem: 55 %. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nejvyšší smysl celé téhle krimišarády spočívá v tom, že nám v něm filmoví tvůrci ukážou, jak parádně dokážou namaskovat Kidmanku. A opravdu, většina diváků by ji asi vůbec nepoznala. I sama Kidmanka hraje dobře, sípe, mžourá krhavýma očičkama, osvojila si podivnou nahrbenou chůzi komparsistů z Walking Dead, prostě válí. A kdyby byla černá, možná by za tuhle roli mohla i dostat Oscara. Ale ani věrohodně ztrhaná a vyžilá Kidmanka celej film neutáhne, když nemá co hrát. Pí rejžová se zjevně snažila dát krimižánru jakýsi (nevímjaký) přesah, snad psychologický, snad artový, ale výsledkem je dvouhodinová nuda, i když se film od prvních záběrů zarytě snaží o temnou a syrovou atmošku. Scénář slabý, zápletka ubohá, záporák v paruce směšná figura, dcera Kidmanky zbytečná a otravná figura... Jde o typickou ukázku typického nešvaru typického "ženského" filmu, že divák je v kriminálce pruzený třeba sáhodlouhými vztahovými dialogy mezi matkou a dcerou, namísto nějaké té akce a napětí, které by od tohohle žánru logicky očekával. A nekonečný závěr a la Tree Of Life je už koncentrovaný vopruz a působí nejvíc ze všeho parodicky. ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si řekla, že se o nedělním večeru podívám na pěknou babu, ale ouvej, baba to sice byla, ale o kráse nemohlo být ani řeči. To, co ji potkalo, ji poznamenalo i fyzicky, a tomu se nelze divit. Já moc nemám ráda příběhy, ve kterých už není moc co změnit a hlavní postava se potácí ode zdi ke zdi, zabředává do čím dál tím větších s***ek a potápí se hloub a hloub do svých depresí. Tady však pro mě napětí fungovalo, odhalení a závěr postupovaly sice pomalu, ale udržovaly mě v pohotovosti, že jsem od filmu ani na chvilku nedokázala odejít. Myslím, že to rozhodně není špatný příběh, ale ten hluboký smutek z něj, ta bezmoc, ta ve mně zůstane. Vidět už ho znovu nechci. Takový mix Bodu zlomu a Zrůdy. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 31. srpna 2018 na filmovém festivalu v Telluride. (BMW12)

Reklama

Reklama