foto

Marcus Giamatti

  • nar. 3.10.1961 (55 let)
    New Haven, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Curse of Downers Grove, The
Tělo jako nepřítel (TV film)
2013 Beverly Hills Cop (TV film)
2012 Modrá laguna: Procitnutí (TV film)
2010 The Chosen One
2007 On the Doll
2001 Cizí záležitost
2000 Hamlet
1999 Judy Berlin
Piráti ze Silicon Valley (TV film)
1997 Cesta do ráje (TV film)
1994 Jimmy Hollywood
3 Nindžové - Protiúder
1991 Aftermath: A Test of Love (TV film)
Nezbytná tvrdost
1990 Pán a paní Bridgeovi

TV seriály

2016 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
404: Flight Not Found (S02E11)
Chicago P.D. (TV seriál)
A War Zone (S04E05)
2015 Falešný Hollywood (TV seriál)
Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Gone in 6 Seconds (S02E06)
Hack E.R. (S02E05)
2014 Mind Games (TV seriál)
2013 Super doktoři (TV seriál)
2012 Bunheads (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
Společná terapie (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
The Exes (TV seriál)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
Pod dohledem (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Počítají měňavci elektrické ovečky? (S03E04)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Preskoč žraloka (S09E15)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1994 Monty (TV seriál)
1993 Living Single (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
1992 Flying Blind (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace