foto

Tom Gallop

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Insidious 3: Počátek
Nenasytnost
2014 Not Safe for Work
2007 Bourneovo ultimátum
2004 Bournův mýtus
2002 Zero Effect (TV film)
2001 A.I. Umělá inteligence
1998 Mercury
1996 Always Say Goodbye
Jerry Maguire
1993 Contenders, The
Girls' Guide to Sex, A (TV film)
1991 Dove comincia la notte

TV seriály

2020 All Rise (TV seriál)
I Love You, You're Perfect, I Think (E17)
2019 All Rise (TV seriál)
The Joy from Oz (E11)
Sweet Bird of Truth (E03)
2018 Lucifer (TV seriál)
Let Pinhead Sing! (S03E17)
2017 Closer: Nové případy (TV seriál)
Zlá krev (S05E18)
2015 Kravaťáci (TV seriál)
No Puedo Hacerlo (S05E04)
2014 Profesionální lháři (TV seriál)
Joshua (S03E12)
Wilfred (TV seriál)
Answers (S04E04)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Očista (S04E20)
2012 Drsná Harry (TV seriál)
Soutěž (S02E17)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Loupežné přepadení (S02E16)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Riziko rozvodu (S08E02)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Prasohlav (S01E06)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Better Halves (S05E11)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ďábelský trojúhelník (S09E07)
2008 Mentalista (TV seriál)
2006 Will a Grace (TV seriál)
Will má smutek (S08E20)
Pod falešnou identitou (S08E13)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Grissom versus sopka (S04E09)
Kdo se směje naposled (S03E20)
Will a Grace (TV seriál)
Srabi, ven! (S05E15)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Push, Nevada (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Acts of Mercy (S01E15)
Will a Grace (TV seriál)
Poněkud zvláštní svatba 2/2 (S05E09)
Poněkud zvláštní svatba 1/2 (S05E08)
Jaká matka, taková Karen (S04E18)
další epizody (4)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Společná práce (S02E09)
Slyšet ticho (S01E20)
Matčiny oči (S01E17)
Will a Grace (TV seriál)
Falešní hráči (S03E17)
2000 Fearing Mind, The (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Ty nejsi můj šéf (S02E02)
Západní křídlo (TV seriál)
In This White House (S02E04)
Will a Grace (TV seriál)
Takoví jsme byli (S03E08)
Špatně utajený poměr (S02E19)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
Mike O'Malley Show, The (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Život není žádná olivová zahrada (S02E09)
Hádej, kdo nepřijde na večeři (S02E01)
Lovci (S01E21)
další epizody (4)
Pohotovost (TV seriál)
Pravda a důsledky (S06E05)
Bouře, první část (S05E14)
Vše pro Joi (S05E13)
Akta X (TV seriál)
Arkádie (S06E15)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Oh Baby (TV seriál)
Příšerná kocovina (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Pravda o Willovi a psech (S01E09)
Pilot (S01E01)
1997 Timecop (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Každý den v akci (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Andrea Doria (S08E10)
1995 Cybill (TV seriál)
Doupě (TV seriál)
Hudson Street (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Jen můj pes (S03E15)
1994 Bláznovy fejetony (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
All's Fair (S01E05)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Second Half, The (TV seriál)
1992 Kutil Tim (TV seriál)
Párty (S02E05)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
A Matter of Life and Death (S03E11)
1990 Kvítko (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky