foto

John Kassir

  • nar. 24.10.1957 (61 let)
    Baltimore, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 First Platoon
2018 The Dog Days of Winter
2017 And Then There Was Eve
2016 Gunrunner Billy Kane, The
Smothered
2013 Jack a obři
2012 Donner Pass
Mockingbird Lane (TV film)
2011 Beethoven's Christmas Adventure
Monster Mutt
2010 Nothing Special
2009 Útěk na Horu čarodějnic
2008 Channels
2006 Divočina
2005 Dr. Rage
McBride: Vylaďte si vraždu (TV film)
Tráva
2004 Pes fotbalista: Evropský pohár
2003 Král džungle 2
Midget Stays in the Picture, The
2002 Rocket Power: Race Across New Zealand (TV film)
Thornberryovi na cestách
Ugly Duck-Thing, The (TV film)
Who Slew Simon Thaddeus Mulberry Pew
2001 Flintstones: On the Rocks, The (TV film)
2000 Tři panáci (TV film)
1999 Glass Jar, The
1998 Americký ocásek 3 - Poklad na Manhattanu
Pocahontas 2: Cesta domů
1997 Justice League of America (TV film)
1996 Agent WC 40
Encino Woman (TV film)
Povídky ze záhrobí: Upíří nevěstinec
1995 Casper
Cyber Tracker 2
Monster Mash: The Movie
Pocahontas
Povídky ze záhrobí: Rytíř Démon
Tilly a dráček Robin
Tiny Toon Adventures: Night Ghoulery (TV film)
1994 Scooby-Doo: Arabské noci (TV film)
Tiny Toons Spring Break (TV film)
1992 It's a Wonderful Tiny Toons Christmas Special (TV film)
Spaced Out! (TV film)

TV seriály

2018 Two Minutes to Midnight (TV seriál)
2015 Rick a Morty (TV seriál)
Auto Erotic Assimilation (S02E03)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Podvodník s uměním (S12E17)
2014 Chlebáci (TV seriál)
2011 Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
Looney Tunes: Úžasná show (TV seriál)
2010 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Bezdomovci (S01E12)
Vězeňkyně lásky (S01E03)
Castle na zabití (TV seriál)
Anatomie jedné vraždy (S03E05)
2007 Random! Cartoons (TV seriál)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Dívka v pokoji 2103 (S02E06)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Desertér (S01E16)
Čarodějky (TV seriál)
Smrt jim sluší, část první (S07E21)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Dravec (S01E20)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vlna zločinu (S03E07)
2003 Danger Rangers (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nic není samozřejmé (S04E01)
Simpsonovi (TV seriál)
Starý zbabělec (S14E19)
2002 Philly (TV seriál)
Meat Me in Philly (E14)
Simpsonovi (TV seriál)
Sdrátovaná čelist (S13E09)
2000 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Přednostní péče (S07E05)
1999 Rocket Power (TV seriál)
The Amanda Show (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Joeyho velká šance (S05E22)
Simpsonovi (TV seriál)
Marge - královna silnic (S10E15)
1998 Kočkopes (TV seriál)
1997 Johnnytime (TV seriál)
Knight Rider tým (TV seriál)
1996 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Third Pig (S07E13)
Ear Today... Gone Tomorrow (S07E12)
Confession (S07E11)
další epizody (13)
1995 Earthworm Jim (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
You, Murderer (S06E15)
99 & 44/100 Pure Horror (S06E14)
Comes the Dawn (S06E13)
další epizody (4)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Surprise Party (S06E11)
In the Groove (S06E10)
Staired in Horror (S06E09)
další epizody (11)
1993 Dobrodružství Ježka Sonica (TV seriál)
Problem Child (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Till Death Do We Part (S05E13)
Half-Way Horrible (S05E12)
Oil's Well That Ends Well (S05E11)
další epizody (13)
1992 Kocour Raplík (TV seriál)
The Plucky Duck Show (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Curiosity Killed (S04E14)
Werewolf Concerto (S04E13)
Strung Along (S04E12)
další epizody (14)
1991 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Yellow (S03E14)
Spoiled (S03E13)
Deadline (S03E12)
další epizody (14)
1990 Drobečkové (TV seriál)
Lenny (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Secret (S02E18)
My Brother's Keeper (S02E17)
Television Terror (S02E16)
další epizody (18)
1989 FM (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Collection Completed (S01E06)
Lover Come Hack to Me (S01E05)
Only Sin Deep (S01E04)
další epizody (6)
1984 1st & Ten (TV seriál)

Dokumentární

2006 American Scary
1992 Heartstoppers: Horror at the Movies (TV film)
1990 Horror Hall of Fame, The (TV film)
1986 New Wave Comedy

Producentská filmografie

TV seriály

1997 Johnnytime (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace