foto

Gabriela Štefanová-Ježková

  • nar. 1969
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vyhnání Gerty Schnirch (divadelní záznam)
2014 Tichý Tarzan (divadelní záznam)
2012 Posel
2011 Vetřelci a lovci: Krutá nevěra (TV film)
2010 Domina (TV film)
2007 Baletky (divadelní záznam)
2004 Kníže Myškin je idiot (divadelní záznam)
To vánoční šturmování aneb Pokoj lidem dobré vůle (TV film)
2003 Taťka (TV film)
2002 Čáry báby Cotkytle aneb Tři zlaté zuby děda Vševěda (TV film)
Labyrint světa a lusthaus srdce (divadelní záznam)
2001 Podzimní návrat
1999 Dvojrole
Osudové setkání (TV film)
1998 Převeliké klanění právě narozenému Jezulátku aneb Betlém (TV film)
1997 Ptačí král (TV film)
Stůj, nebo se netrefím!
Zvědavý osel (TV film)
1996 Jak se Kuba stal mlynářem (TV film)
Tři blázni v jednom (TV film)
1995 Pohádka o Faustovi (TV film)
1993 Kaspar Hauser

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Rodokaps (E03)
Baron Kafr (E02)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (5)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
První casting (E04)
2010 Zázraky života (TV seriál)
2004 Černí baroni (TV seriál)
Námluvy (E03)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2003 Útěk do Budína (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Beáta (S01E04)
1996 Konec velkých prázdnin (TV seriál)

Dokumentární

2009 Cirkus Havel (TV film)
2001 Komedie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace