foto

Nickolas Baric

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Murderer Upstairs (TV film)
2016 The Unseen
2015 Beyond Redemption
Povstání mrtvých: Strážní věž
2014 Toxin
2013 Croft
2010 Betonové propasti (TV film)
2009 Dead Hooker in a Trunk
2007 Krycí jméno: Čistič
Paralelní svět (TV film)
2006 Temná bouře (TV film)
2005 Vyjednávačka FBI (TV film)
2003 Jádro

TV seriály

2017 The Flash (TV seriál)
Abra Kadabra (S03E18)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Supergirl (TV seriál)
The Darkest Place (S02E07)
2015 Městečko Pines (TV seriál)
Minority Report (TV seriál)
Proof (TV seriál)
The Man in the High Castle (TV seriál)
A Way Out (S01E10)
2013 Motiv (TV seriál)
2012 Arrow (TV seriál)
Continuum (TV seriál)
Time's Up (S01E06)
Lovci duchů (TV seriál)
The Girl with the Dungeons and Dragons Tattoo (S07E20)
2011 The Killing (TV seriál)
2010 Lidský terč (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Přestupní stanice (S04E17)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
Tin Man (TV seriál)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Krevní pouta (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
2000 Big Sound (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Urgo (S03E16)
The Immortal (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace