foto

Richard Němec

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pirko
Řachanda
2015 Dětovník (amatérský film)
2010 Kajínek
2009 Protektor

TV seriály

2020 Zrádci (TV seriál)
Den pravdy (E05)
2019 Specialisté (TV seriál)
Sběrači lahví (S03E29)
2018 Štafl (TV seriál)
Pěkně postaru (E09)
Gondoláni (E02)
2017 Fízlárna (TV seriál)
Koule (E03)
Modrý kód (TV seriál)
Kolotoč (S02E31)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Mrtvý muž (E09)
Anděl odplaty (E02)
Policie Modrava (TV seriál)
Sestřička (S02E05)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Bílý svině (S02E03)
2016 Na vodě (TV seriál)
Zázrak svatého Mikuláše (E11)
Milej kluk (E02)
Pět mrtvých psů (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Rapl (TV seriál)
Agent (S01E08)
2015 Atentát (TV seriál)
Popel (E08)
Doktor Martin (TV seriál)
Na vodě (S01E03)
Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Opožděná vražda (E04)
2006 Letiště (TV seriál)

Dokumentární

2008 Efekt přihlížejícího (TV film)

Host

TV pořady

2004 Na stojáka (TV pořad)