foto

Ernesto Čekan

  • nar. 31.8.1972 (46 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Divadlo Radka Brzobohatého
    Opletalova 5/7
    111 44
    Praha 1

Herecká filmografie

Filmy

2015 Cesta do Říma
2013 Franta a Jarin: rendez-vous
2012 Muž, který se směje
2011 Bastardi 2
Rekvalifikace
2008 Pohádkové počasí (TV film)
2006 Country club
2003 Probuzená skála (TV film)
1999 Princezna ze mlejna 2
Z pekla štěstí
1996 Dědo, čaruj (TV film)
1995 Byl jednou jeden polda
1994 To hezké růžové (studentský film)
1993 Nesmrtelná teta
1992 Arachné (TV film)
1991 Ztracená dcera z Frýdlantu hradu (TV film)
1990 Silnější než já

TV seriály

2018 Krejzovi (TV seriál)
Dáma a Král (TV seriál)
Diamanty jsou věčné (S02E07)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Robi v pasti! (S05E49)
Nečekané nabídky (S05E48)
Macátko na odchodu (S05E47)
další epizody (31)
2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Slzy (S04E34)
Ukradený hotel (S04E33)
To bude výbuch! (S04E30)
další epizody (18)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Pánská jízda (S02E08)
Palebná síla (S02E07)
Bílý svině (S02E03)
2016 Tři mušketýři (TV seriál)
To Play the King (S03E05)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Bastardi (TV seriál)
Svatby v Benátkách (TV seriál)
Vezmu si tě jindy! (S01E03)
Hořela nevěsta (S01E01)
2007 Trapasy (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Zjevení (TV seriál)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
Čistka (E06)
2001 Duch český (TV seriál)
Princezna ze mlejna 2 (TV seriál)
1999 Z pekla štěstí (TV seriál)
1998 Motel Anathema (TV seriál)
Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
Omyl krále Šalamouna (E01)
1992 Přítelkyně z domu smutku (TV seriál)
Andy (E02)

TV pořady

2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2000 GO - GO šou (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace