foto

Mario Perez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kosti a skalp
2014 Jamesy Boy
2013 Sexy Evil Genius
2012 Attack of the 50ft Cheerleader
Breaking Wind
Hirokin
Povinnost a čest
2011 Výkupné za manžela (TV film)
2008 Stiletto

TV seriály

2020 Zdravotní policie (TV seriál)
Vzhůru (E01)
2019 Stumptown (TV seriál)
Family Ties (S01E04)
Lucifer (TV seriál)
Ach, ty otče malověrný (S04E03)
2018 Myšlenky zločince (TV seriál)
Nákaza (S13E14)
2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
12:00 p.m.-1:00 p.m. (E01)
Proč? 13x proto (TV seriál)
Druhá kazeta, první strana (S01E03)
2016 Agents of S.H.I.E.L.D.: Slingshot (TV seriál)
Křižovatka smrti (TV seriál)
Wind Beneath My Wingman (E08)
Supergirl (TV seriál)
Falling (S01E16)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Bali Hai (S02E06)
2015 Zpátky do školy (TV seriál)
Moderní špionáž (S06E11)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvý v dole (S10E13)
2014 Henry Nebezpečný (TV seriál)
Kingdom (TV seriál)
The Gentle Slope (S01E08)
Animator/Annihilator (S01E07)
Eat Your Own Cooking (S01E05)
Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
Sequestered (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
Goliath (S02E08)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Odhalení (S05E23)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
0-8-4 (S01E02)
Grimm (TV seriál)
Bubák (S03E05)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Oko za oko (S03E05)
Zákon gangu (TV seriál)
Los Fantasmas (S06E08)
Poenitentia (S06E03)
One One Six (S06E02)
další epizody (4)
2012 Revoluce (TV seriál)
Dětská křížová výprava (S01E07)
Nová holka (TV seriál)
Pan domácí (S01E12)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Integrity Check (S04E06)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Střelba z vlastních řad (S10E12)
2011 Supah Ninjas (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Proposal (E16)
Zákon gangu (TV seriál)
Fruit for the Crows (S04E07)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Visitors (E06)
Zákon gangu (TV seriál)
Razie (S03E06)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
418/427 (S11E10)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Ztracené děvčátko (S01E09)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The 12-Step Job (S01E10)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
2007 Chuck (TV seriál)
iCarly (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2015 Documentary Now! (TV seriál)
DRONEZ: The Hunt for El Chingon (S01E03)
2006 Forenzní detektivové Los Angeles (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky