Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miniseriál vysílaný jako výplň mezi 3. a 4. sérií seriálu Agenti S.H.I.E.L.D. Po událostech filmu Avengers: Age of Ultron má S.H.I.E.L.D. nového ředitele Jeffreyho Mace (Jason O'Mara) a inhumanka Elena Rodriguez (Natalia Cordova-Buckley), známá pod svou přezdívkou Yo-Yo nebo také Slingshot, podepsala Sokovijskou smlouvu, dle které jsou všechny akce a veškerá činnost inhumanů pod přísným dozorem. Yo-Yo si ale dohledala polohu vraha, který zavraždil jejího bratra, a chce svou pomstu. Žádost o jeho dopadení podala i novému řediteli, ten si klade jiné priority, ale slíbí, že až přijde čas, dojde i na tohle. S tím se ale Yo-Yo nespokojí a rozhodne se potají vydat na smrtelně nebezpečnou misi. (martanius)

(více)

Recenze (24)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Kdybych se na tohle měl dívat na každej díl po týdnu, asi zapomenu, o čem byl ten předchozí (klidně to mohli spojit do jednoho kraťase a nerozpitvávat to na epizody). Když jsem to ale viděl vše hned po sobě... tak... i tak to byla dost nuda. V hlavní roli Yo-yo/Slingshot (která není zrovna moje nejoblíbenější) tam cosi řeší, ale nic moc nám to k marvelímu cinema univerzu nepřidá. Řek bych, že docela zbytečnost. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele

Slingshot je webová mini série, která navazuje na 3. řadu Agents of S.H.I.E.L.D. a já se ptám. Vážně jsme toto potřebovali? :D Já si myslím, že ne. Jedná se vlastně o takovou hrozně zbytečnou a bezvýznamnou věc, která vás zabaví na tu přibližně půl hodinku, ale přijde mi to hrozně o ničem. Děj je strašně jednoduchý, Yo-Yo se chce pomstít jednomu gangsterovi, ale aby to nebylo tak prázdné, tak seriál tam hrozně uměle našroubovává další postavy známé z Agentů, takže tam spíš mají taková camea a fakt to působí strašně prázdně :D Podle mě by celý Slingshot lépe fungoval, kdyby jeho děj autoři vzali a udělali z něj dějovou linku pro nějakou vedlejší epizodu do 4. série. Chápu, že se jedná o výplň, aby diváci mohli co sledovat mezi sériemi, ale fakt je to hrozně o ničem, působí to zbytečně, prázdně a nezajímavě :D A když už to tak moc chtěli udělat, tak to mohli aspoň dát do jednoho dílu. Protože Slingshot je rozdělen do 6 mini epizod po přibližně pěti minutách, takže vlastně každých 5 minut musíte přepnout na další díl, což je hrozně otravné :D Slingshot je taková krátká výplň mezi řadami seriálu, ale působí neskutečně prázdně, nezajímavě a zbytečně. Hodnocení: 40% ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Webseriál, který vyplňuje vánoční pauzu S.H.I.E.L.D.u, se zaměřuje na inhumanku Yo-Yo. Bohužel mě to zatím moc netáhne. Je na to vidět, že je to pouze výplň. Ani finále mě moc neohromilo... "Nedělejte nepořádek v laboratoři!" :D ()

Monisek 

všechny recenze uživatele

Trochu jiní agenti. Škoda, že je to tak krátké, protože kdyby to dalo dohromady aspoň klasický díl, možná by to dávalo víc smysl. Dost jsem se ztrácela v tom, kdy se to jako má odehrávat. Je to víceméně v době, kdy byla Daisy na útěku, ale přitom tam má ty svý quake-pohlcující rukavice a v posledním díle je už zas zpátky, ale nikde není řečeno, po jaké době to je.. No matoucí :-) ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

Aspoň někde se více řeší dopad Sokovia Accords, i když se stejně žádné vyústění nenastane. Samotná kvalita minisérie je potom přímo úměrná času, který dostala, tedy dostačující, jedině poslední epizoda zůstala za očekáváním. A je dobře, že Yo-Yo dostala prostor vyhrazený čistě jen pro ni, když se v hlavním seriálu neobjevuje pravidelně, o to vzácnější jsou i její dialogy a kontakt s ostatními agenty. ()

Zajímavosti (3)

  • V první epizodě je vidět v krabici agenta Coulsona (Clark Gregg) fotka Stana Leeho - komiksového scénáristy a tvůrce marvelovských postav jako jsou například Spider-Man, Iron Man nebo Doctor Strange. (joker.george)
  • Název druhého dílu John Hancock je anglické obrazné pojmenování pro podpis. (TaNya_)
  • Daisy (Chloe Bennet) zde nosí svoje speciální rukavice, přitom se to odehrává ve chvíli, kdy je na útěku a tyto rukavice nemá. V regulérním seriálu v tu stejnou dobu potřebuje prášky, které tlumí bolest, jelikož má polámaná zápěstí od všech vibrací, které jinak zachycují právě speciální rukavice. (Timak)

Reklama

Reklama