foto

Jeff Austin

  • nar. 29.8.1954 (64 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Loaded
Tenured
2000 Growing Up Brady (TV film)
1998 Armageddon
1997 L. A. - Přísně tajné
1995 Lebkouni IV: Tělo a duše (TV film)
1993 Pomsta klanu
1992 Doktor Mordrid
Woman with a Past (TV film)
Šéfka (TV film)
1991 Cesta života: Příběh Jill Irelandové (TV film)
Lookwell (TV film)
1990 Strach
1985 Rocky IV
1984 Horké léto
1983 Carpool (TV film)
1980 Joni
1979 Transplant (TV film)

TV seriály

2018 Grace and Frankie (TV seriál)
The Tub (S04E11)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
What Did We Do? (S02E09)
It's Called the Octopus (S02E03)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
Let's Get to Scooping (S01E04)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vzestup (S05E01)
2010 Obhájci (TV seriál)
S tebou je mi líp (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
2008 Žralok (TV seriál)
Partners in Crime (S02E12)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Koza (S03E17)
2007 Dva z Queensu (TV seriál)
Offensive Fowl (S09E08)
2005 Closer (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Enigma (S01E15)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Remember (S03E19)
Without Consent (S03E15)
2003 Carnivale (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
První pondělí (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Dnes se nic významného nestalo II (S09E02)
Dnes se nic významného nestalo I (S09E01)
2000 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Now You See Her, Now You Don't (S04E13)
1999 Akce (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Cigareta (S02E09)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Směrnice Omega (S04E21)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Union Square (TV seriál)
Válka špionů (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Right to Life (S02E14)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vnitřní nepřítel (S03E26)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Půlnoční útok (S01E02)
1993 Policie New York (TV seriál)
Superman (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Doctor Doctor (TV seriál)
Lebkouni (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Miluj mě nebo mě opusť (S01E09)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace